PIZZA HUT INSTAGRAM
POSTALE HIT

Prekid umjesto romantike? Pizza Hut ima viralne "goodbye" pizze

Pizza Hut nudi limitirano izdanje pizze koje možete poslati uz personalizirane poruke s kojima ćete kako ističu na jednostavan način prekinuti vezu.

Pizza Hut nudi limitirano izdanje pizze koje možete poslati uz personalizirane poruke s kojima ćete kako ističu na jednostavan način prekinuti vezu.

Dan zaljubljenih se smatra praznikom romantike kada se nerijetko poklanjanju skupocjeni pokloni poput nakita, putovanja, parfema... Ipak, slavni food lanac Pizza Hut ima u potpunosti drugačiju i pomalo šašavu ponudu namijenjenu onima koji ovih umjesto slavlja ljubavi planiraju - prekid. Naime, od 6. do 14. veljače moguće je naručiti "Goodbye Pies" namijenjene onima koji umjesto romantike i večere uz svijeće, žele prekid. Sada je moguće poslati limitirano izdanje pizze s okusom meda, a dovoljno je smisliti poruku koju će ekipa food lanca dostaviti odabranoj osobi. I sve to u posebnoj kutiji s vizualom slomljenog srca.

Iako se Pizza Hut nedavno otvorio u Zagrebu, kod nas ova ponuda neće biti dostupna jer je ograničena samo na restorane u New Yorku, Chicagu i Miamiju. Ipak, svi oni koji se nalaze izvan ovih gradova mogu pristupiti stranici GoodbyPies.com kako bi zatražili poruku za prekid koju potom mogu poslati bivšem budućem partneru ili partnerici.

Iako se mi zalažemo da se takve stvari rješavaju licem u lice, čini se da je ponuda pronašla svoju publiku jer su se "Goodbye Pies" rasprodale već prvi dan (broj pizza je ograničen po danu). Pizza Hut osnovali su braća Dan i Frank Carney 1958. godine u Wichiti u američkoj državi Kansas, a današnji vlasnik je Yum! Brands koji uz Pizza Hut upravlja s drugim velikim američkim food brendovima.

Linker
27. travanj 2024 22:04