ISPOVIJESTI

Pssst! Otkrivamo seksualne fantazije Hrvatica

O čemu maštate kad ste same: je li to seks na javnome mjestu, izmjenjivanje nježnosti s drugom ženom ili divlju avanturu s dvojicom muškaraca? Donosimo dio ispovijesti čitateljica koje su sudjelovale u istraživanju Glorije i Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

47 godina, SSS

"Najčešća seksualna fantazija je sam spolni čin koji se odvija vani na haubi automobila. Bez neke pretjerane predigre (tek smo se upoznali na nekom piću) on me prati do automobila na parkingu. Grublji iznenadni poljubac koji je prepun strasti gdje se ne možemo odvojiti jedno od drugog ruke su mu svuda po meni - na grudima, u gaćicama okreće me na haubu i ljubi po vratu dok ga stavlja u mene vlažnu. Već toliko uzbuđena od svega da samom penetracijom svršavam uz stenjanje i izvijanje koje automatski i njega dovodi do užitka gdje oboje svršimo uz glasan smijeh. Smijeh zadovoljstva proizašlog iz iznenadne strasti dvoje stranaca."

39 godina, VSS

"Sanjam o seksu s dva ili tri muškarca, katkad su u fantaziji to moj partner i netko drugi, a katkad neki drugi muškarci. U fantazijama su prisutni oralni, analni, penetrativni seks, između mene i njih i između njih međusobno. Sviđa mi se gubljenje granica u ulogama, stvari koje se odvijaju paralelno, svi se izmjenjujemo i aktivno sudjelujemo, stalno smo blizu, stisnuti.

32 godina, VSS

"Omiljena fantazija mi je ona u kojoj ja gledam kako druga žena oralno zadovoljava mog muža koji cijelo vrijeme gleda u mene, a ja se samozadovoljavam. "

33 godina, SSS

"Vješam rublje na balkonu i on dođe i uzme me straga, a ja moram nastaviti kao da se ništa ne događa jer me gledaju ljudi s ulice. "

44 godina, SSS

"Da mi partner pokrije oči svilenkastnim šalom, veže mi ruke, dodiruje mi i ljubi sve dijelove tijela, ali tako da ne znam što će sljedeće dodirnuti, da mi ljubi leđa, guzu, stopala, da se dugo zadržava na svim dijelovima mog tijela, da me obožava, da me zadirkuje, škaklja, dodiruje raznim predmetima po tijelu, da pratimo moje senzacije i uzbuđenje, da osjetim njegov dah, miris, spolovilo, uzbuđenje, da mi dodiruje penisom usne, grudi, trbuh, leđa, guzu.“

50 godina, VSS

"Jedna od mojih najčesćih fantazija je vođenje ljubavi s nepoznatom ženom. Nikako mlađom niti starijom. Negdje mojih godina. I to negdje slučajno, neplanirano. Na nekom druženju. Trebalo bi biti slatko, intenzivno i kratko."

Linker
05. ožujak 2024 15:06