Godišnji horoskop

Rakovima prvi mjeseci godine neće biti najbolji, ali s proljećem stiže zaokret

Od ugodnih iskustava u ljubavi pa do sjajnih prilika u karijeri - provjerite što sve očekuje rakove u 2023. godini.

RAK [22. LIPNJA - 22. SRPNJA] OCJENA GODINE: 4 ZVJEZDICE

SRETNA BOJA: Srebrno siva - vaša je prava boja kad je riječ o modnim detaljima, dekoracijama za stan, pa čak i o vašem limenom ljubimcu.

LJUBAV I BRAK: Ljubavni život donosi vam ugodna iskustva koja odavno priželjkujete. Prvi mjeseci godine možda neće obećavati, no nove vam se prilike počinju otvarati već na proljeće. U svibnju ćete sresti osobu za koju ćete osjetiti da vam može pružiti ono što tražite. Nećete biti opterećeni strahovima i sumnjama pa ćete se prepustiti emocijama, uvjereni u sretan ishod. Parovi će dobiti priliku učvrstiti vezu ili je dovesti na višu razinu. Tijekom ljeta odvažit ćete se na zajedničko useljenje ili kupnju stana, dok će jesen biti rezervirana za romantične doživljaje.

KARIJERA I NOVAC: Početak godine bit će stresan, no već u ožujku primijetit ćete da sve polako dolazi na svoje. Od svibnja će vam okolina biti naklonjena, što će vam otvoriti mnoge potencijalno sjajne prilike. Osobito će uspješna biti suradnja s inozemstvom, a mnogi će više ulagati u sebe i svoje obrazovanje jer će u tome vidjeti priliku za napredovanje. Zvijezde će vam biti naklonjene pa će vam se ukazati prilika za ostvarenjem dugoročnih ambicija, a najbolje razdoblje za to bit će jesen.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Zdravlje će početkom godine biti osjetljivo, ali na proljeće dolazi do poboljšanja. Primijetit ćete da ste vedriji i da imate više energije, a aktivan način života pridonijet će boljem zdravlju i porastu samopouzdanja.

BROJ SREĆE 4: Četvorka će za vas ove godine imati povoljno djelovanje. Primijetit ćete da svi događaji, adrese i datumi povezani s njom za vas imaju osobit značaj.

TAJNA ŽELJA: Poželjet ćete promijeniti okolinu i proširiti krug ljudi u kojem se krećete. Dosadilo vam je stalno biti s istim osobama pa ćete se potruditi steći nova prijateljstva.

U DOBRIM DANIMA: Brižni, suosjećajni, uporni, marljivi, druželjubivi.

U LOŠIM DANIMA: Povučeni, namrgođeni, kritični, plačljivi, pasivno-agresivni.

NAJBOLJI MJESEC: Za vas će svibanj biti od posebnog značaja. Budi vam se optimizam i jača vam samopouzdanje, što će vas potaknuti da se uhvatite u koštac s nakupljenim poteškoćama. Očekuje vas mnogo ugodnih susreta, a neke i ljubav.

POZNATI RAKOVI

ELON MUSK (28. LIPNJA 1971.) Globalno utjecajni poduzetnik i vizionar koji je nedavno kupio Twitter u 2023. moći će računati na promjenjive okolnosti. U prvom dijelu godine ponešto mu se neće odvijati po planu. Tada će biti sklon naglim i nepromišljenim potezima koji bi mu mogli umanjiti popularnost i dovesti do gubitaka pa bi se trebao više truditi oko samokontrole. Prilike će mu ići na ruku od kasnog proljeća kad Jupiter uđe u Bika.

image

Poduzetnik Elon Musk

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

ECIJA OJDANIĆ (26. LIPNJA 1974.) Iskusna hrvatska glumica, koja oduševljava ne samo sjajnim ulogama već i odličnom tjelesnom formom, prava je Račica orijentirana na dom i obitelj. Ove će je godine pratiti sretne okolnosti, a posebno od svibnja do kraja godine. U tom bi razdoblju trebala biti hrabrija, poduzetnija i samouvjerenija. Ovo je sjajno vrijeme za postavljanje novih ciljeva i uvođenje dugo željenih promjena.

image

Glumica Ecija Ojdanić

TONCI PLAZIBAT CROPIX
Linker
15. travanj 2024 09:34