Godišnji horoskop

Ribe u 2023. očekuju promjena karijere i ostvarenje ljubavnih želja

Ribama će se u ovoj godini ostvariti ljubavne želje ali samo ako budu dovoljno strpljive, a 2023. će biti idealna i za odvikavanje od loših navika.

RIBE [20. VELJAČE - 20. OŽUJKA]

Ocjena godine: 4 ZVJEZDICE

SRETNA BOJA: Ako se osjetite malodušnima, vedre nijanse žute boje vratit će vam osmijeh na lice i pomoći da ponovno uspostavite psihoizičku ravnotežu.

LJUBAV I BRAK: U ovoj će vam se godini ostvariti ljubavne želje, no samo ako budete dovoljno strpljivi. Nećete biti romantično raspoloženi i naivni kao inače pa ćete oko sebe podići štit u namjeri da se zaštitite od moguće boli. Bit ćete izbirljivi i rijetkima davati priliku da vam se približe, no u drugom dijelu godine pronaći ćete nekoga tko će vas uvjeriti da zaslužuje priliku. Nakon što se bolje upoznate, shvatit ćete da je vrijedilo čekati. I vezanima će jesen biti sretna na intimnom planu. Ulagat ćete u zajedničku budućnost s voljenim.

KARIJERA I NOVAC: Razmišljat ćete o svojoj karijeri i dosadašnjim postignućima. Zaključite li da niste zadovoljni ostvarenim, poželjet ćete to promijeniti. Tek ćete nakon svibnja steći hrabrosti upustiti se u nove podvige, jer će vam Jupiter u Biku dati dovoljno snage i odvažnosti da izađete iz zone udobnosti. Saturn u vašem znaku obdarit će vas upornošću i strpljenjem. Bit ćete svjesni da ćete isključivo napornim radom i trudom doći do ostvarenja ciljeva pa ćete zasukati rukave i primiti se posla.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Saturn upućuje na važnost discipliniranog i urednog načina života. Zdravlje će uvelike ovisiti o vašim navikama pa će ova godina biti idealna za odvikavanje od pušenja i preinake u prehrani. Obratite pažnju na osjetljiva područja poput stopala, zglobova i psihe.

BROJ SREĆE 9: Frekvencije ovog broja na vas će djelovati umirujuće. Uz pomoć ovog broja spoznat ćete važnost postizanja psihičkog mira i zadovoljstva.

TAJNA ŽELJA: Težit ćete za akcijom i promjenama, no u isto vrijeme za redom i disciplinom. Bit će vam najvažnije izbjeći dosadu i rutinu, a to ćete postići čestim izlascima, druženjima i kraćim putovanjima.

U DOBRIM DANIMA: Uporni, fokusirani, ozbiljni, društveni, prijateljski nastrojeni.

U LOŠIM DANIMA: Škrti, pesimistični, kruti, pohlepni, plašljivi.

NAJBOLJI MJESEC: U svibnju ćete se osjećati nepobjedivo. Očekuju vas povoljne promjene na svim poljima života, a najviše će vas razveseliti obećavajuće ljubavne situacije. Ako ste u potrazi za poslom, nova ponuda nadmašit će vaša očekivanja.

POZNATE RIBE

IVICA ZUBAC (18. OŽUJKA 1997.) Hrvatski košarkaš, 218 cm visoki centar LA Clippersa, sve je uspješniji na parketima NBA lige. Krajem studenog, kad mu je sretni Jupiter bio točno na Suncu u Ribama, postigao je 31 koš i 29 skokova protiv Indiane. Zahvaljujući Jupiteru, koji će polovicom svibnja ući u znak Bika, mogao bi sklopiti još unosniji ugovor. Iako će biti željan provoda, strogi Saturn, koji će od ožujka biti u Ribama, tjerat će ga da se drži načela “red, rad i disciplina”.

image

October 27, 2021, Los Angeles, CA, USA: LOS ANGELES, CA - OCTOBER 27: LA Clippers center Ivica Zubac #40 before the Cleveland Cavaliers vs Los Angeles Clippers game on October 27, 2021, at Staples Center in Los Angeles, CA.,Image: 640563331, License: Rights-managed, Restrictions: * France, Italy, and Japan Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Jevone Moore/Zuma Press/Profimedia

JEVONE MOORE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA JEVONE MOORE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

HELENA MINIĆ MATANIĆ (8. OŽUJKA 1979.) Pred našom istaknutom glumicom po mnogočemu je ključna godina. Saturnov ulazak u Ribe iznijet će na površinu probleme koje je dugo potiskivala, a s kojima će se sada morati suočiti. Planeti će biti na njezinoj strani i podariti joj veliko olakšanje kada donese dugo odgađane odluke. Jupiterova podrška potaknut će je da bude hrabrija i otvorenija prema novim iskustvima.

image

Zagreb, 091022. Glumica Helena Minic. Foto: Vedran Peteh/CROPIX

VEDRAN PETEH CROPIX
Linker
06. ožujak 2024 06:31