Godišnji horoskop

Škorpionima će brak biti na testu i maštat će o ponovnom susretu s osobom iz prošlosti

Ova će godina škorpionima donijeti brojne izazove, ali trud će se isplatiti i nagrade će stići krajem godine.

ŠKORPION [23. LISTOPADA - 21. STUDENOGA] OCJENA GODINE: 3 ZVJEZDICE

SRETNA BOJA: tamnocrvena - odgovarat će vašem temperamentu i dubokim osjećajnim previranjima. Istaknut će vam snagu, ljubav i ustrajnost.

LJUBAV I BRAK: Zbog izazovnog Jupiterovog utjecaja vaš će brak biti stavljen na test čvrstine, kvalitete i zrelosti. Da biste isplivali iz emotivnih problema, trebate biti prilagodljiviji i tolerantniji, a što vama neće lako polaziti za rukom. Mnogo ćete tražiti od druge strane u sentimentalnom i erotskom smislu. Partner će se često mučiti mišlju da vam nije dorastao ili vas ne može slijediti, velikim dijelom zato što ćete se vi tako postaviti. Samci će imati silnu potrebu za stalnim partnerom, no njihovi će kriteriji biti vrlo visoki. U listopadu će im Venera i Mars pomoći da donesu odluku.

KARIJERA I NOVAC: Morat ćete prihvaćati povećane obaveze, ali i stara pravila i način rada jer šefovi neće biti skloni prihvaćanju vaših ideja. Često ćete imati zavezane ruke te nećete moći unaprijediti i razvijati posao onako kako biste željeli. Međutim, isplati se truditi i ne odustajati jer će rezultati rada i nagrade početi stizati krajem godine.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Jetra i krvotok bit će osjetljivije točke vašeg organizma. Važno je da izbjegavate alkohol i masnoće te redovito vježbate. Držat ćete do vanjskog izgleda pa ćete više ulagati u njegu kože, ljepotu i odijevanje.

BROJ SREĆE 17: Bilo da vam se pojavi u snovima ili na nekom dokumentu, taj će broj navijestiti povoljne promjene i priželjkivani uspjeh.

TAJNA ŽELJA: Maštat ćete o ponovnom susretu s pojedincem koji vam je ostavio neizbrisiv trag u srcu. Bit ćete spremni riskirati i odnos koji ste dugo gradili.

U DOBRIM DANIMA: Energični, hrabri, velikodušni, precizni, lukavi.

U LOŠIM DANIMA: Mračni, svadljivi, sarkastični, destruktivni, tvrdoglavi.

NAJBOLJI MJESEC: Venera će izdvojiti prosinac kao mjesec ljubavi i napretka. Naoružani strašću i energijom, s entuzijazmom ćete pristupati svemu što budete radili, a pozitivne promjene u privatnom životu imat će odjeka i na svim drugim poljima.

POZNATI ŠKORPIONI

BLANKA VLAŠIĆ (8. STUDENOGA 1983.) Proslavljena visašica i novopečena majka mnogo će ulagati u brak i obiteljski život, a od partnera će imati velika očekivanja. Ljubavne nesuglasice koje bi joj mogao servirati Jupiter u Biku uspješno će sanirati romantičnim putovanjima sa suprugom Rubenom van Guchtom. Najesen će biti motivirana na dugoročna ulaganja i financijske pothvate.

image

Blanka Vlašić

RONALD GORSIC/CROPIX CROPIX

KRALJ CHARLES III. (14. STUDENOGA 1948.) Idućih dvanaest mjeseci neće biti lagani za novog britanskog monarha, a posebice sam početak godine. Siječanjski tranziti potencirat će obiteljske probleme. Nakon ožujka Saturn će ga naoružavati upornošću i beskrajnim strpljenjem, dok će mu Jupiter otežavati komunikaciju s medijima stvarajući u javnosti sliku o njemu koja mu se neće svidjeti.

image

Kralj Charles

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Linker
17. travanj 2024 05:30