Razotkrivanje

Slomila se: Schwarzenegger otkrio kako je supruzi priznao da ima izvanbračnog sina

Netflixova dokumentarna serija „Arnold” prikazat će puno privatnih i poslovnih detalja iz života slavnog mišićavka, pa i aferu s kućnom pomoćnicom.

Dokumentarna serija „Arnold”, u kojoj će slavni glumac, bodi bilder i političar Arnold Schwarzenegger govoriti o holivudskoj karijeri, guvernerskom mandatu, ali i o osobnim dramama, počinje se prikazivati 7. lipnja na Netflixu. Vjerojatno će privatni dio privući najviše pozornosti, posebno glumčevo priznanje supruzi Mariji Shriver i djeci da ima sina Josepha s kućnom pomoćnicom Mildred Baena, piše People.

„Maria i ja išli smo na savjetovanje za parove i terapeut je na jednom susretu rekao: ‘Mislim da Maria želi znati nešto vrlo specifično danas. Želi znati jesi li ti Josephov otac‘ Srce mi je stalo, ali onda sam rekao istinu: ‘Da, Maria, Joseph je moj sin‘", prisjetio se junak „Terminatora” i dodao kako je njegova supruga bila slomljena.

Aferu s Mildred imao je 1996. i u početku, kaže, nije znao da je njezino dijete i njegovo. No, kako je Joseph rastao, tako je i Arnieju sve postajalo jasnije, a kako izgleda, i Mariji. Schwarzenegger u Netflixovom filmu kaže kako nerado govori o aferi, jer time otvara stare rane. „Mislim da sam prouzročio dovoljno boli mojoj obitelji. Svi su morali patiti. Maria je morala patiti. Djeca su morala patiti. Joseph. Njegova majka. Svi”, rekao je osviješteni Arnold, danas 75-godišnjak.

image

Arnold i Maria s kćerima Katherinom i Christinom 2003. godine

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Poput slavnog oca i Joseph Baena glumi i bilda, a bavi se i nekretninama

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S Mariom Shriver (67), pripadnicom razgranate i moćne obitelji Kennedy, vjenčao se 1986. i imaju četvero djece: Katherine, Christinu, Patricka i Christophera. Glumac je svjestan da će se pamtiti njegove uspjesi, ali i pogreške, no ističe kako je njegov sin Joseph fantastičan čovjek koji ga čini ponosnim. „Pogrešno je to što sam učinio, ali ne želim da se zbog toga Joseph osjeća kao da nije dobrodošao na ovaj svijet, zato što je itekako dobrodošao. Volim ga i pokazalo se da je izvanredan mladi čovjek”, rekao je glumac koji je izjavio i kako je „vrlo sretan” što su Maria i on bili sposobni „vrlo dobro odgojiti djecu usred te tužne priče”.

Schwarzenegger i Shriver objavili su da se razilaze u svibnju 2011. godine, a nekoliko dana kasnije slavni se mišićavko i javno ispričao zbog izvanbračne afere u razgovoru za The Los Angeles Times. Nedavno je u intervju za The Hollywood Reporter rekao kako mu ne nedostaje bračni život te da provodi divno vrijeme s novom partnericom, 48-godišnjom fizioterapeutkinjom Heather Milligan. „Razvod je bio vrlo, vrlo težak u početku. S vremenom ideš dalje. Sada imam divnu i uspješnu djevojku, ponosan sam na nju i volim je. Istodobno volim i suprugu. Stvarno smo dobri prijatelji i vrlo smo bliski i ponosni na svoju djecu. Iako smo prolazili kroz dramu, zajedno smo slavili Uskrse, Božiće, Majčine dane, sve rođendane. Kad bi postojali Oscari za uspješno razvođenje, Maria i ja bismo dobili onaj za najmanji utjecaj na djecu”, uvjeren je Schwarzenegger.

O razvodu je nedavno progovorila i Shriver, rekavši kako je otišla u samostan potražiti savjet nakon što im je brak propao. Razvod su finalizirali u prosincu 2021., deset godina nakon što su objavili da se razilaze.

Linker
02. travanj 2024 22:59