RIZZOLI PRESS/GLORIA EDIT
stiže u ožujku

Stiže raskošna knjiga "Barbie: The World Tour" s najboljim modnim kombinacijama Margot Robbie

Komercijalni uspjeh "Barbie" filma i odlične modne kombinacije prekrasne Margot omogućile su da se objavi knjiga gdje će biti prikazani svi outfiti koje je slavna glumica nosila kako u filmu, tako i tijekom promocije istog.

Komercijalni uspjeh "Barbie" filma i odlične modne kombinacije prekrasne Margot omogućile su da se objavi knjiga gdje će biti prikazani svi outfiti koje je slavna glumica nosila kako u filmu, tako i tijekom promocije istog.

Osvrnemo li se na godinu iza nas, trend koji je definitivno prevladavao kako u modi, tako i beauty industriji, ali i filmskoj bilo je sve povezano s najpoznatijom lutkom na svijetu- Barbie. Ružičasta boja zavladala je gotovo svim poljima, a jedna od top tema svakako je bio i modni izričaj glavne glumice filma, odnosno Margot Robbie. I doista, prekrasna Margot i njezin stilist Andrew Mukamal tijekom promocije hit filma stvorili su brojne sjajne modne kombinacije koje su bile inspirirane omiljenom lutkom. Svako glumičino pojavljivanje bilo je itekako pomno osmišljeno, a čini se kako se Margot, Barbie estetika i dalje itekako sviđa jer se nedavno i na dodjeli Zlatnog globusa pojavila u još jednom outfitu inspiriranom omiljenom lutkom. Naime, 33-godišnjakinja je rekreirala outfit Barbie lutke iz davne 1977., a riječ je o looku ‘SuperStar‘. Robbie je oduševila u ružičastoj haljini sa šljokicama iza koje stoji modna kuća Giorgio Armani.

Odlične modne kombinacije o kojima će se još dugo pričati uskoro će biti moguće naći na jednom mjestu. Naime, knjižara Rizzoli izdat će raskošnu fotu knjigu od 160 stranica pod nazivom "Barbie: The World Tour". Izlazak knjige je predviđen za 19. ožujka, a koštat će oko 50 eura.

"Ova knjiga je bila ideja koju sam imao čim sam počeo stilizirati Margotine modne kombinacije za promoviranje filma "Barbie" u ožujku 2023. "Barbie: The World Tour" posvećena je svim ljubiteljima Barbie lutke i mode diljem svijeta", napisao je stilist Andrew Mukamal na svom Instagram profilu.

Robbie i Mukamal na savršenim Barbie stilovima radili su s brojnim poznatim modnim kućama poput Chanela, Versacea, Balmaina i Moschina. Osim različitih ružičastih outfita, od party haljine do poslovnog kompleta, Margot je nosila Herve Lager mini haljinu na crno-bijele pruge, po uzoru na retro Barbie look iz pedesetih godina u kupaćem kostimu sa sunčanim naočalama. U knjizi će se sigurno naći i mnogima omiljeni look kad je Margot nosila Bottega Veneta komplet i Manolo Blahnik cipele, koje su naravno bile u ružičastoj nijansi.

Linker
28. travanj 2024 00:48