horoskop

Strijelac mašta o seksi iznenađenjima, a ni kod Ovna neće nedostajati ljubavnih uzbuđenja

Glorijina astro suradnica Senka Batović piše što nam donose zvijezde u tjednu od 14. do 20. rujna.

DJEVICA

****

LJUBAV Smetat će vam ljubavna monotonija, no svejedno se nećete previše truditi da nešto promijenite. U drugoj polovini tjedna mogli biste poboljšati bliske odnose koji su skrenuli na stranputicu.

POSAO Vaši planovi se dobro razvijaju. Odnos s partnerima i suradnicima većinom će biti srdačan i prijateljski. Neki od njih pomoći će vam da kvalitetnije iskoristite svoj potencijal.

KUŠNJA TJEDNA U srijedu će se u vama probuditi nemir zbog kojeg ćete imati problema sa spavanjem i samokontrolom.

PRILIKA TJEDNA Zaigrate li na kartu diplomacije i prijateljskog uvjeravanja, uspjeh u pregovorima neće izostati.

VAGA

****

LJUBAV Upoznat ćete nekoga tko će vam se svidjeti na prvi pogled. Ako ste zauzeti, godit će vam pažnja koju će vam posvećivati znanci, ali i smetati očigledna prijetvornost jednog od njih.

POSAO Imat ćete dosta elana i entuzijazma, no nećete ih dobro iskoristiti. Previše će vas opterećivati tuđe želje, velika odgovornost i financijska ograničenja. Izbjegnite veće troškove.

PRILIKA TJEDNA Namjeravate li šarmirati osobu koja vam je draga, budite ležerni i duhoviti.

ŠKORPION

***

LJUBAV Obostrano nepovjerenje i izigrana obećanja ugrozit će odnos s partnerom. Ako ste sami, ljubavna ponuda poznanika koji je zauzet dovest će vas u prilično neugodan položaj.

POSAO Ustrajat ćete na svojim principima i poštivanju rezultata koje ste postigli. Sukobit ćete se s kolegama koji se nemarno odnose prema svojim obavezama. Ignorirajte provokacije zavidnika.

PRILIKA TJEDNA Učini li vam uslugu netko od suradnika ili prijatelja, pokažite da to cijenite.

STRIJELAC

****

LJUBAV Željni ste velike strasti i erotskih iznenađenja koja vam vaš partner možda neće moći pružiti. Ako ste slobodni, bez mnogo razmišljanja upustit ćete se u romansu

POSAO Nadređeni će vas zatrpavati gomilom posla. Da biste napravili sve što se traži od vas, trebat ćete dobro organizirati vrijeme, a hobi i druženje s prijateljima podrediti poslu ili učenju.

PRILIKA TJEDNA U subotu se ne opterećujte pitanjima na koja ne možete pronaći odgovor.

image
UNSPLASH

JARAC

****

LJUBAV Uhvatit ćete se u koštac s problemima koji narušavaju vaš ljubavni odnos. Bit ćete nadomak rješenja, a stare rane bi mogle zarasti. Pokazat ćete partneru da ste čvrsti i otporni.

POSAO Završavat ćete započete poslove spremno se hvatajući u koštac s novim zadaćama. Tražit ćete mnogo od suradnika, no kad bude trebalo, zauzet ćete se za njih i spremno im pomoći.

PRILIKA TJEDNA U utorak se pozabavite sređivanjem računa i planiranjem budućih troškova.

image
JAMES KOVIN/UNSPLASH

VODENJAK

***

LJUBAV Katkad ćete teško izlaziti nakraj s burom osjećaja i strasti. Reagirat ćete nekontrolirano i ishitreno, umjesto da dopustite partneru da vas na pravi način uvjeri u svoju ljubav.

POSAO Oslabljena koncentracija će vas usporiti, a mogli biste napraviti i pogrešne analize. Najbolje je da odgodite poslove koji nisu hitni te da se usredotočite na ono što je najvažnije.

PRILIKA TJEDNA Mirnim razgovorom pokušajte otkloniti nesporazume u bliskim odnosima.

image
UNSPLASH

RIBE

***

LJUBAV Mogli biste preuzeti kormilo vaše veze u svoje ruke, no vi ćete zakomplicirati stvar svojom hirovitošću i čudnim reakcijama. Energiju ćete usmjeriti na djecu i društveni život.

POSAO Nedostajat će vam energije, a i povjerenja u osobe s kojima surađujete. Sredinom tjedna pod povećalom će se naći partnerski i poslovni odnosi. Moguće su neočekivane pravne teškoće.

PRILIKA TJEDNA Otvoreno pokažite misli, želje i osjećaje, čak i ako je suprotna strana zatvorena.

OVAN

****

LJUBAV Između vas i partnera bit će povišenih tonova, no neće nedostajati nježnih pomirenja ni vrućih zagrljaja. Ako ste sami, dajte priliku nekome tko na prvi dojam nije vaš tip.

POSAO Vaš nešto agresivniji nastup naići će na odobravanje kolega, ali ne i nadređenih. Prijeđete li postavljene granice, mogli biste ugroziti stečenu poziciju i dobru perspektivu.

PRILIKA TJEDNA Lijepom gestom ili poklonom mogli biste udobrovoljiti osobe koje ste iznervirali.

image
UNSPLASH

BIK

****

LJUBAV Poslovne preokupacije ometat će vam privatni život. Ponekad će vam se činiti da vas partner ne podržava ili ne shvaća ozbiljno ono što radite. Samci bi se mogli uplesti u opasnu vezu.

POSAO Imat ćete posla s oštrom konkurencijom, no nećete odustati od cilja. Pokažete li da niste lak protivnik, stvari će se okrenuti u vašu korist. Imat ćete podršku utjecajnih osoba.

PRILIKA TJEDNA Početak tjedna pogodan je za bavljenje hobijem, umjetnošću i sportom.

BLIZANCI

****

LJUBAV Pred vama su uzbudljivi dani u kojima će porasti vaša osjećajna i erotska očekivanja. Sredinom tjedna družit ćete se s pojedincem koji će vas stalno iznenađivati nečim novim.

POSAO Neravnomjeran doprinos svih uključenih u posao prouzročit će kašnjenje i slabiji radni učinak. Oprezno i mudro poradite na tome da nadređeni dobiju realan uvid u cijelu situaciju.

PRILIKA TJEDNA U subotu odvojite malo vremena za uljepšavanje i izbor nove garderobe.

RAK

****

LJUBAV Ne dobijete li od druge strane onoliko koliko ste očekivali, postat ćete malodušni. Duhovite dosjetke prijatelja i komplimenti neznanaca pomoći će da se razvedrite

POSAO Bit ćete motivirani za pokretanje novih projekata. Prilikom izbora suradnika rukovodit ćete se ne samo njihovim poslovnim iskustvom nego i unutarnjim glasom.

PRILIKA TJEDNA Budete li u prilici putovati preko granice, bit ćete bogatiji za nova iskustva.

image
UNSPLASH

LAV

*****

LJUBAV Venera donosi lijepo iznenađenje. Bez obzira na to je li riječ o staroj ljubavi koja još tinja u vama ili o značajnim pogledima potpunog stranca, slučajni susret kumovat će velikoj strasti.

POSAO Potpora okoline hranit će vašu ambiciju i želju da napravite nešto korisno za zajednicu. Početkom tjedna izvrsno ćete se snalaziti u pregovorima o financijama i novih ulaganjima.

PRILIKA TJEDNA Vikend je kao stvoren za izlet, piknik u prirodi i zabavu s prijateljima.

Linker
24. travanj 2024 00:36