Godišnji horoskop

Strijelci će pokušati osvojiti okorjelog zavodnika i mogli bi promijeniti životne principe

Ova će godina biti zanimljiva za strijelce: od ljubavnih izazova u kojima će preispitivati odnos s partnerom do popravljanja propuštenog u karijeri.

STRIJELAC [22. STUDENOGA - 21. PROSINCA] OCJENA GODINE: 3 ZVJEZDICE

SRETNA BOJA: zelena - osim što će vas povezivati s prirodom, ova će boja buditi u vama kreativnost i želju da napravite nešto vrijedno i korisno.

LJUBAV I BRAK: Saturn u vama nesklonom znaku Riba upućuje na mogućnost korjenitih promjena koje će vas naučiti da na zreliji način sagledate partnera i vašu vezu te ozbiljnije prihvatite odgovornost i obaveze koje donose ljubavno i bračno zajedništvo. Preispitivat ćete kvalitetu odnosa s partnerom, ispravljati greške i nastojati zajedno rješavati nejasnoće i nesporazume. Retrogradni planeti u kolovozu pridonijet će ljetnoj lijenosti i romantičnim susretima. Sunce i more raspirit će vašu strast i požudu. Samci će upoznati ljubav koja bi ih mogla grijati u hladnim danima. Neće ih zanimati prolazna veza.

KARIJERA I NOVAC: Svjetonazor i životni principi mogli bi vam se jako promijeniti. Više ćete se brinuti o svom psihoizičkom stanju, gledati u prošlost i pokušati popraviti propušteno. Tako bi mnogi od vas u drugoj polovini godine mogli upisati tečaj stranog jezika, informatike te nastaviti prekinuto studiranje ili upisati novi studij.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: U ožujku, srpnju i kolovozu oslabit će vam imunitet pa će i rizik od oboljenja biti veći. Povećana je mogućnost žučnih tegoba te ozljeda kuka i zglobova. Promjena boje kose učinit će od vas drugu osobu.

BROJ SREĆE 11: Ne gubite iz vida ovaj broj. On će kumovati vašim pobjedama i lijepim trenucima. Vodit će vas ka boljem korištenju vlastitih mogućnosti.

TAJNA ŽELJA: Pripremat ćete teren za osvajanje jednog okorjelog zavodnika nadajući se da ćete mu baš vi napokon zarobiti srce - i to zauvijek.

U DOBRIM DANIMA: Optimistični, zabavni, kreativni, pošteni, velikodušni.

U LOŠIM DANIMA: Lakomisleni, rastrošni, lijeni, lažljivi, nepouzdani.

NAJBOLJI MJESEC: Probuđene energije i ustreptala srca, u lipnju ćete usmjeriti energiju ka zadovoljenju svojih želja i potreba. Venera i Mars bit će vam saveznici. Imat ćete uspjeha u ljubavnim planovima, a u društvu ćete biti rado viđeni.

POZNATI STRIJELCI

RITA ORA (26. STUDENOGA 1990.) Pop-zvijezda albanskih korijena prolazit će kroz razdoblje preispitivanja prošlosti, svojih ciljeva, sposobnosti i osjećaja, a što će se odražavati i na odnos sa suprugom, redateljem Taikom Waititijem, te bliskim ljudima iz obiteljskog kruga. Upravo će promjene u obitelji biti okidač koji će pokrenuti njene burne reakcije.

image

Rita Ora

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

IZABEL KOVAČIĆ (17. PROSINCA 1992.) Supruga proslavljenog Vatrenog Matea Kovačića, lijepa i ambiciozna Izabel, u idućoj će godini marljivo raditi na promociji svojih proizvoda. Na proljeće će je izazovni planetarni utjecaji malo usporiti ili će pokrenuti promjene koje će je odvesti u smjeru koji nije planirala. Sredinom godine crpit će nadahnuće iz obitelji.

image

Mateo Kovačić i Izabel Kovačić

MARKO TODOROV/CROPIX
Linker
25. travanj 2024 16:13