DEPOSITPHOTOS
Tjedni horoskop

Tajne veze postaju intenzivnije, a za ovaj znak i posebno opasne

Dok će se jednima ovaj tjedan vrtiti oko posla, drugi će uživati u čarima ljubavi... Ili napokon poduzeti nešto da ih probude.

Dok će se jednima ovaj tjedan vrtiti oko posla, drugi će uživati u čarima ljubavi... Ili napokon poduzeti nešto da ih probude.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 15. do 21. rujna.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Oduševit će vas promjene potaknute slučajnim događajem. Upoznat ćete nekoga tko će odigrati važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Nakon vikenda poboljšat ćete odnos koji se nije razvijao u dobrom smjeru. POSAO: Bliski suradnici doživljavat će vas kao pojedinca koji se može uspješno boriti za zajednički cilj. U svemu ćete tražiti neki dublji smisao opterećujući se problemima koje netko drugi ne bi ni primijetio.

KUŠNJA TJEDNA: Da biste malo začinili svakodnevicu, pokušat ćete partnera napraviti ljubomornim. Pazite samo da ne shvati ozbiljno vaš nedužni flert s privlačnim znancem.

PRILIKA TJEDNA: U utorak se usmjerite na stvaranje kontakata koji će vam dugoročno koristiti i na razgovore s ozbiljnim potencijalnim partnerima.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Osjećajna previranja bit će vam glavna preokupacija, čak i ako ljubavni odnos ne pomaknete dalje od platonskog. Mogli biste pretjerano idealizirati voljenu osobu ili postati gotovo ovisni o partneru.

POSAO: Gajit ćete iluzije o dobro plaćenom poslu koji će ­ te obavljati s lakoćom. Tražite li novi izvor zarade, ču vaj te se smutljivaca koji vam nude isplative poslove u inozemstvu.

PRILIKA TJEDNA: Bez obzira na to koliko ste dugo s partnerom, zadržite navike koje ste imali na početku veze i ne dopustite strasti da zamre.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Kad pored vas bude netko tko vam se jako sviđa, potisnuta će strast svom silinom izbiti na površinu. Krajem tjedna zauzeti će napokon otkriti svom partneru što žele od svoje veze i što bi htjeli raditi zajedno.

POSAO: Da biste dobili ono što želite, morat ćete se dobro potruditi. Često reagirate impulzivno, no u ovom razdoblju bolje je da sve temeljito i objektivno analizirate.

PRILIKA TJEDNA: Ako je vaša simpatija zatvorena i oprezna, iskrenošću i otvorenim pristupom pokušajte steći njeno povjerenje.

image

Odlučnost će jarcu donijeti nezaboravne trenutke.

DEPOSITPHOTOS

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV: Osjećajne situacije bit će nedorečene i neizvjesne. Partnerovo ponašanje u vama će probuditi sumnju, no ni vama savjest neće biti sasvim čista. Zaintrigirat će vas pojedinac koji je uspješan i ugledan.

POSAO: Otvoreni prema novim spoznajama, drukčije ćete gledati na važna pitanja. Družit ćete se s kreativcima spremnima za akciju, a izbjegavati naporne obaveze.

PRILIKA TJEDNA: Istaknite odjećom ono što je najbolje na vama vodeći računa o cijeloj figuri, a ne samo o pojedinim dijelovima tijela.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Odlučnost koju ćete pokazati u situaciji važnoj za vaš ljubavni život omogućit će vam nezaboravno iskustvo. Partner će pokazati da dijeli vaše emocije, a njegovi prijedlozi bit će ono čemu ste se nadali.

POSAO: Pogodit će vas primjedbe na račun vašeg rada. Iako ćete se truditi ostati mirni, tvrdoglavo ćete braniti svoje stajalište. Mučit će vas što ne znate na koga se možete osloniti.

PRILIKA TJEDNA: Trenuci samoće bit će vam neophodni da sačuvate psihički mir i postanete spremni za sve ono što vas očekuje.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Morat ćete skrivati ljubavne planove. U početku ćete osjetiti uzbuđenje zbog složenosti situacije u kojoj se nalazite, no kasnije ćete se teško obuzdati da se ne povjerite pouzdanoj osobi.

POSAO: Bit ćete potaknuti novim idejama kad je riječ o radu na sebi, obrazovanju i društvenom statusu. Putovanja povezana s usavršavanjem bit će vrlo korisna.

PRILIKA TJEDNA: Jedna tužna životna priča aktivirat će vašu humanost pa ćete usmjeriti energiju na skupljanje pomoći potrebitima.

image

Ovih bi dana i bik mogao biti nestašan.

DEPOSITPHOTOS

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV: Odnos s partnerom naći će se pred iskušenjem, no ako počiva na čvrstim temeljima, onda nemate razloga za strah. Postoje li ozbiljni prijepori, a problemi su se nakupili ispod tepiha, morat ćete okrenuti novu stranicu.

POSAO: Dogodi li se kakav problem, nećete moći to ostaviti iza sebe, nego ćete uporno analizirati svaki detalj. Opreznije baratajte financijama.

PRILIKA TJEDNA: U drugoj polovini tjedna smoći ćete snage da raščistite s onim što vas muči i drukčije se odredite prema partneru.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV: Prevelikim zahtjevima i opsesivnom ljubomorom mogli biste srušiti sve ono što ste izgradili s partnerom. Nakon vikenda to će biti veliki kamen spoticanja. Ako ste samac, iznenadit će vas poziv bivšeg.

POSAO: Isprepletanje obiteljskog života i profesionalnih zahtjeva stvorit će napetost. Trebat ćete promijeniti ili preispitati ciljeve koje ste davno postavili.

PRILIKA TJEDNA: Financijska pomoć bliske osobe ubrzat će planove oko investiranja u životni prostor ili oko reprogramiranja kredita.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Zasićeni površnim kontaktima i ispraznim razgovorima, usmjerit ćete ljubavne strelice prema nekome tko vam se doima pouzdanim. Krajem tjedna u vaše bi se intimne odaje mogla useliti privlačna i inteligentna osoba.

POSAO: Vaši komentari na društvenim mrežama svidjet će se mnogima. Očekuju vas događaji koji će vas usmjeriti u nova životna područja.

PRILIKA TJEDNA: Poklonite partneru nešto originalno. Iskustva koja ćete zajedno doživjeti zauvijek će vas vezati nevidljivim nitima.

image

Ako ste sami, a pritom i lav, mogli biste uživati u flertu.

DEPOSITPHOTOS

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV: Navirat će loša iskustva iz prošlosti pa ćete se teško opustiti i postići zadovoljstvo, posebice ako ste na početku veze. Samce će pomalo plašiti silina osjećaja koje će u njima probuditi slučajno poznanstvo.

POSAO: Moći ćete se pohvaliti nekolicinom odanih suradnika, no bit će i glasnih kritičara. Imat ćete osjećaj da prate svaki vaš korak pa ćete biti oprezni u njihovoj blizini.

PRILIKA TJEDNA: Počnite se aktivnije baviti tjelovježbom. Poželjno je i da se u subotu opustite dugom masažom, wellnessom i plivanjem.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Tajna veza postat će još intenzivnija, posebice ako je nikla u poslovnom okruženju. Ako postane očigledno da druga strana oklijeva napraviti korak koji očekujete od nje, nećete imati mira dok ne promijenite nešto.

POSAO: Na vidiku su promjene uvjeta rada, posla ili odnosa sa suradnicima. Situacija će zahtijevati brzu prilagodbu, a možda i posezanje za tajnim informacijama.

PRILIKA TJEDNA: Budite malo nestašni. Izazivajte partnera kad ste u društvu i na mjestima gdje vrijede posebna pravila i norme ponašanja.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Analizirat ćete osjećaje i partnerovo ponašanje, a promjene koje će se nazirati nagnat će vas da promijenite pristup vezi. Samci će uživati u flertu u kojem će doći do izražaja njihova zavodljivost.

POSAO: Sve što se dogodi u svijetu vaših poslovnih partnera i kolega bit će poučno za vas. Nakon promjena u ekipnom radu više ćete se oslanjati na sebe.

PRILIKA TJEDNA: Kockanje sa srećom svedite na nivo zabave ili društvenih igara. Podižete li kredit, dobro analizirajte svaku stavku.

Linker
26. travanj 2024 13:36