Editorial use only. No book cover usage.
Mandatory Credit: Photo by Studio Canal/Kobal/Shutterstock (5885522p)
Angelina Jolie, Johnny Depp
The Tourist - 2010
Director: Florian Henckel Von Donnersmarck
Studio Canal
USA/FRANCE
Scene Still

 STUDIO CANAL/KOBAL/SHUTTERSTOCK STUDIO CANAL/KOBAL/SHUTTERSTOCK
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Blizanci bi mogli sumnjati u partnera, a Škorpioni bi trebali unijeti dašak romantike u modni stil

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 29. veljače do 6. ožujka.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 29. veljače do 6. ožujka.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Srljat ćete u nepoznato, no istovremeno i uživati u osjećaju da činite nešto rizično i neuobičajeno. Mogli biste se upustiti u avanturu s jednim šarmantnim vjetropirom ili novim kolegom. POSAO Mnoštvo obaveza neće vam dopustiti da zabušavate. Umjesto da gledate kako pobjeći od posla, zasucite rukave. Budete li brzo reagirali, mogućnost za uspjeh neće vam izmaknuti. KUŠNJA TJEDNA U ponedjeljak vas očekuju komplikacije. Budete li mirni i fokusirani, izvući ćete najbolje iz situacije u kojoj se nalazite. PRILIKA TJEDNA Riješite se svega što vas zamara da biste oslobodili prostor za poticajne ljude i aktivnosti.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete inicijative i želje da isprobate nešto novo. Zauzeti će se zabavljati koketiranjem s drugima, dok će se samci teško odlučiti između dvije ponude. POSAO Vaš samopouzdan nastup navest će druge da vam se obraćaju s više poštovanja. U želji da si priuštite najbolje, mogli biste prečesto posezati za novčanikom. Budite racionalniji. PRILIKA TJEDNA Neizvjesnost pomiješana s opasnošću u subotu će vam pojačati lučenje adrenalina.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦

LJUBAV Teško ćete pronalaziti vremena za ljubav i privatne veze. Upoznat ćete zanimljive pojedince, no produbljivanje odnosa pratit će iznenadna ograničenja i vaše unutarnje dvojbe. POSAO Kreativni i prodorni suradnici djelovat će izuzetno poticajno na vas. Neće vam biti teško raditi u prijateljskoj atmosferi, dok će vas napeti odnosi nagnati da uzmete bolovanje. PRILIKA TJEDNA Želite li poboljšati odnos s partnerom, opustite se u toplicama ili wellness centru.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Privući će vas zanimljivi pojedinac koji ima mnogo ljubavnog iskustva. Kad budete s njim, osjećat ćete se poželjno. Tijekom vikenda pratit će vas osjećajna nesigurnost i sumnja u partnera. POSAO Napokon ćete se približiti pojedincima koji imaju određeni položaj i moć, no uvidjet ćete da vas pokušavaju iskoristiti za svoje ciljeve. Neće vam se svidjeti ono što traže od vas. PRILIKA TJEDNA Imate li priliku započeti novi posao, ne odustajte nakon prve prepreke.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Lijepa iskustva čekaju na vas. Zauzeti će imati priliku učvrstiti vezu, dok će samci lako osvojiti osobu koja im se sviđa. Imat ćete mnogo šarma i znat ćete što treba reći ili napraviti. POSAO Razmišljate i djelujete brzo pa se uspijevate prilagoditi novonastalim okolnostima. Namjeravate li investirati u posao, dobro proučite kreditne mogućnosti koje vam se nude. PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna zapljusnut će vas val kreativnih ideja koje trebate iskoristiti.

image
PARAMOUNT PICTURES/KOBAL/SHUTTERSTOCK PARAMOUNT PICTURES/KOBAL/SHUTTERSTOCK

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV Često ćete se prepirati s partnerom, a brojne obveze udaljit će vas jedno od drugog. Nepo ­ vjerljivi i ljubomorni, obasipat ćete ga kritikama, većinom i ne slušajući što ima reći u svoju obranu. POSAO Zahtjevi poslodavca ili vaših šefova bit će pretjerani. Skoro da će očekivati nemoguće od vas. Početkom tjedna doznat ćete da se jedan kolega želi okoristiti vašim radom. PRILIKA TJEDNA Ako ste zanemarili neke bliske ljude, u nedjelju se potrudite oko njih.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Pred vama je mnogo obveza, a malo vremena za zabavu i lijepe stvari. Sredinom tjedna poljuljat će se vaša unutarnja stabilnost. Obuzeti požudom, mogli biste se upustiti u stresnu vezu. POSAO Napeto radno okruženje negativno će djelovati na vaše profesionalno zalaganje. U drugoj polovini tjedna bolje ćete se usredotočiti na obaveze i kvalitetnije surađivati s kolegama. PRILIKA TJEDNA U petak i srijedu iskoristite svoje spretne ruke i smisao za estetiku.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Mnoštvo raznovrsnih kontakata ispunit će vaše srce uzbuđenjem i pozitivnim vibracijama. Privlačna osoba koju srećete u društvu potrudit će se da vas malo bolje upozna. POSAO Odgovarat će vam zadaci koji zahtijevaju dinamiku, spretnost i inventivnost. Uspijete li ostvariti prisniji kontakt sa šefovima, mnogo odvažnije ćete iznositi svoje prijedloge. PRILIKA TJEDNA Ne oklijevajte provesti u djelo neke od ideja koje vam se već dugo vrzmaju po glavi.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Neovisno o tome vjerujete li u ljubav ili ne, emocionalna sigurnost i stabilnost ono su što vam sada najviše treba. Kratka pustolovina neće vam donijeti željeno zadovoljstvo. POSAO Nailazit ćete na probleme zbog slučajnih propusta i otkazivanja dogovora. Na početku tjedna imat ćete najviše elana i uspjeha. Intuitivno ćete predosjetiti gdje možete profitirati. PRILIKA TJEDNA Unesite dašak romantike u svoj modni stil, posebice kad je u pitanju večernji izlazak.

image
CRAIG BLANKENHORN/HBO MAX/THA/SHUTTERSTOCK

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Ne želeći otkriti emocije, ponašat ćete se kao da je vaša romansa više stvar tijela nego srca. Bude li druga strana strpljiva, uspjet će doprijeti do vas i uvjeriti vas u svoje dobre namjere. POSAO Odnosi na radnom mjestu podsjetit će vas da ste pomalo nezadovoljni poslom. No, zbog postojećih okolnosti nećete imati mogućnost izbora. Fokusirajte se na svoj dio obaveza. PRILIKA TJEDNA Bavite se aktivnostima koje vas vesele. U dobrom društvu sve će biti zabavnije.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Tjelesni dodiri bit će vam važni podjednako kao i osjećaj duhovne bliskosti. Veseli vas spoznaja da vam je vaš izabranik ne samo vješt ljubavnik već i dobro društvo za razgovor. POSAO Dobra organizacija donosi vam dobitak u djelatnostima vezanima uz trgovinu i upravljanje. Početkom tjedna nudi vam se mogućnost dodatne zarade ili proširenja posla. PRILIKA TJEDNA Trčanje ili odlazak u teretanu omogućit će vam da se osjećate nepobjedivo.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV S partnerom ili prijateljima otvoreno ćete razgovarati o ljubavi, analizirati iskustva, kovati nove planove... Katkad ćete biti nježni i senzibilni, a katkad pak drski i provokativni. POSAO Ambicija će vas potaknuti da poduzmete konkretne korake. Svjesni vlastitih sposobnosti, s novim žarom prihvatit ćete se svojih zaduženja. Vrijeme je da i drugi shvate koliko vrijedite. PRILIKA TJEDNA Gledajte na promjene kao na priliku da unesete živost u svakodnevicu.

Linker
26. travanj 2024 01:47