THE BREAK-UP, Vince Vaughn, Jennifer Aniston, 2006, (c) Universal/courtesy Everett Collection,Image: 97815805, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia

 COURTESY EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA COURTESY EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Djevice bi se mogle zaljubiti, a Lavovi će se boriti s partnerovom ljubomorom

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 8. do 15. veljače.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 8. do 15. veljače.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

LJUBAV Sitnim ustupcima vratit ćete izgubljenu naklonost i postati uvelike obazriviji prema bližnjima. U drugoj polovini tjedna prijateljstva unose osvježenje u vašu svakodnevicu. POSAO Vaše aktivnosti usmjerene su na novi početak i raščišćavanje s prošlošću. No, još će vas pratiti otežavajuće okolnosti pa budite oprezni, posebice u poslovima koji traže veliku odgovornost. KUŠNJA TJEDNA U srijedu će vas izmoriti tuđi prohtjevi. Klonite se pojedinaca koji vam crpe energiju, bez obzira koliko se dugo poznajete. PRILIKA TJEDNA Otvoreno pokažite partneru što osjećate i budite opušteniji u aktivnostima ispod plahti.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

LJUBAV Željni ste promjena i novih emocionalnih izazova. Svjesni ste koliko vam znači vaša veza ili brak, no ne možete ignorirati potrebu za flertom i svojim slobodnim prostorom. POSAO Radna energija vam je u porastu, no moguće su nepredviđene situacije. Početkom tjedna morat ćete potrošiti vrijeme na naknadne intervencije i ispravljanje tuđih pogrešaka. PRILIKA TJEDNA Promjena frizure ili boje kose osvježit će vam izgled i popraviti raspoloženje.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

LJUBAV Vidjet ćete stvari koje ne postoje i zbog toga nepotrebno zakomplicirati bliske odnose. Bit ćete uvjereni da postoje znakovi partnerove nevjere ili da vas netko požudno gleda. POSAO Gubit ćete živce zbog sitnica i lako padati pod utjecaj slatkorječivih osoba. Premda se vaši planovi polako ostvaruju, bit ćete nesigurni u pogledu svoje financijske budućnosti. PRILIKA TJEDNA Pri ljubavnom izboru ne vodite se vanjskim dojmom, već onim što se krije iza njega.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

LJUBAV Spremni ste pokazati emocije, ali jedino ako budete uvjereni da će i druga strana reagirati kao i vi. Moguć je flert koji bi mogao prerasti u nešto veće, no samo ako vi to želite. POSAO Odnosi s okolinom bit će nestabilni. Kolege će očekivati da vi sve obavite, no neće pokazati da cijene vaše zalaganje i predanost obavezama. Morat ćete napraviti probir poslova. PRILIKA TJEDNA Iskoristite prigodu da provedete s partnerom nekoliko dana daleko od svih.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

LJUBAV Htjet ćete ono što trenutačno ne možete ostvariti. Pojavit će se ljubavna ograničenja koja će vas stavljati u nedoumicu. Nećete biti sigurni u naklonost suprotne strane, a ni u svoje osjećaje. POSAO Isplatit će vam se komunikacija s inozemstvom. Pokazat ćete zanimanje za napredovanje i stručno usavršavanje te proučavati mogućnosti koje su vam na raspolaganju. PRILIKA TJEDNA Udovoljite potrebi za kretanjem jer ćete se nakon toga mnogo bolje osjećati.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

LJUBAV Pronalazit ćete partnerove mane i kritizirati ga, a on će vam vratiti istom mjerom. Ako ne priznate svoje pogreške i ne pristanete na kompromis, krajem tjedna očekuju vas žučne prepirke. POSAO Moguće su razmirice s kolegama te zakulisne igre. Ako je vaš rival pojedinac koji ne bira sredstva da bi ostvario cilj, ne dajte se zaplašiti pa položiti oružje prije vremena. PRILIKA TJEDNA Mirisi domaćih jela i kolača pridonijet će dobroj atmosferi u vašem domu.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

LJUBAV Partner će s vidljivim nepovjerenjem gledati na vašu potrebu da češće izlazite i zabavljate se u društvu prijatelja. Njegovi naleti ljubomore kulminirat će u petak i subotu. POSAO Ishitrenim odlukama ili izjavama u javnosti nepotrebno ćete se dovesti u nezavidan položaj. Pustite druge da se međusobno obračunavaju, a vi se posvetite svojim obavezama. PRILIKA TJEDNA Promišljenost vaš štiti od pogrešnih izbora i pojedinaca koji nemaju dobre namjere.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

LJUBAV Mogli biste se zaljubiti ili svojim čarima zavesti osobu koja vam je draga. Veza koja započne u ovom tjednu donijet će vam mnogo tjelesnih užitaka i materijalnih zadovoljstava. POSAO Pripremat ćete se za važan projekt ulažući mnogo energije u intelektualne poslove. Mogli biste sklopiti ugovor za honorarni posao ili aktivnije surađivati s vanjskim suradnicima. PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna očekuje vas tajni sastanak ili otkriće povjerljivih podataka.

VAGA (23. 09. - 22. 10.)

LJUBAV Uzalud ćete potiskivati svoje želje. Ako niste zadovoljni seksualnim životom, morat ćete nešto promijeniti. Ljubavni trokut mogao bi se pokazati kao izvor uzbuđenja, ali i komplikacija. POSAO Netko vas želi ograničiti ili manipulacijama ugrožava vaš status. No, okolnosti traže da se ne sukobljavate, već da igrate na sigurno. Ne angažirajte se oko pitanja koja ne možete promijeniti. PRILIKA TJEDNA Zatvorite u ladicu probleme iz prošlosti i okrenite se novim izazovima.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

LJUBAV Vaše erotske potrebe sve su veće. Partner će morati biti vrlo maštovit i izdržljiv da bi vas zadržao. Samce će privlačiti pojedinci koji im mogu ponuditi nešto više od prolazne strasti. POSAO Postignuti rezultati neće zadovoljiti vaše visoke kriterije. Potrošit ćete mnogo energije na već uhodane poslove. Posvetite više pozornosti zadacima koji zahtijevaju spretnost prstiju. PRILIKA TJEDNA Sadržajniji društveni život donosi vam vrijedna poznanstva.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

LJUBAV Mnogo ćete ulagati u posao, a čak bi i iskra ljubavi mogla frcnuti u radnoj sredini. Poželjno je da već od početka pažljivo gradite svoju vezu da ne biste poremetili profesionalne odnose. POSAO Dugotrajni napori urodit će plodom. Nametnut ćete se svojim radom i idejama te se izboriti za mjesto koje ste priželjkivali. Razmišljat ćete o pokretanju biznisa s prijateljem ili kolegom. PRILIKA TJEDNA Poradite li na vanjskom dojmu, bit ćete zadovoljni reakcijama okoline.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

LJUBAV Pokazat ćete svoje najbolje osobine. Kada u trenutku partnerove uznemirenosti i nedoumica pokažete smirenost i spremnost na kompromis, vaš odnos će zablistati novim sjajem. POSAO Prate vas sretne okolnosti. Bit ćete optimistični i uživati u onome što radite. Zvijezde vam omogućuju uspjeh u polaganju ispita, posredovanju i kreativnim radnim zadacima. PRILIKA TJEDNA U subotu vas očekuju zanimljivi razgovori koji će probuditi vašu znatiželju.

Linker
27. travanj 2024 01:22