ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Vodenjake bi partner mogao iznenaditi sebičnošću, a Ovnovima je tjedan pogodan za shopping

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 15. do 21. veljače.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Naći ćete se u vrtlogu ljubavnih tajni i odricanja zbog ljubavi. Tražit ćete uzbuđenje u vezi skrivenoj od javnosti ili ćete bježati od stvarnosti. Sredinom tjedna moguć je susret sa starom ljubavi. POSAO Vaša karijera bi mogla krenuti u novom smjeru, a uspjeh ovisiti o naklonosti šefova, čak i više nego o vašem trudu. Pomagat ćete kolegama koji su u zaostatku s poslom. KUŠNJA TJEDNA Život udvoje zahtijevat će ustupke, a vi ćete biti uvjereni da ste vi ona strana koja stalno popušta. PRILIKA TJEDNA Naiđete li na osobu koja će vas zaintrigirati, otkrijte joj svoju romantičnu dušu.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partner će pronaći pravi put da vas uvjeri u svoju ljubav i odanost. Nježno, ali odlučno i uporno tjerat će po svome pa ćete na koncu uvidjeti da je ono što on želi dobro i za vas. POSAO Prodorni ste i izdržljivi pa je pravi trenutak da se prihvatite napornih i zahtjevnih poslova. Intelektualni rad napredovat će uz suradnju ili rad u grupi i bit će izvor novih spoznaja. PRILIKA TJEDNA Početak tjedna pogodan je za šoping i uređenje životnog prostora.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦

LJUBAV Upustit ćete se u reviziju osjećajnih odnosa. Duge veze naći će se na kušnji, dok će novi ljubavni počeci blistati samo na prvi pogled. Prijatelji će vam donijeti najviše zadovoljstva. POSAO Bez provjere točnosti podataka naći ćete se u zbrci i stisci s vremenom. Ne dobijete li potporu, osjetit ćete manjak radne motivacije. Pazite da ne kasnite s plaćanjem računa. PRILIKA TJEDNA Mogli biste se uključiti u humanitarnu akciju ili se više zanimati za ekologiju.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Erotična Venera pozitivno će djelovati na vaš ljubavni i seksualni život. Ako ste sami, sredinom tjedna mogli biste upoznati nekoga prema kome ćete osjetiti veliku bliskost. POSAO Očekuju vas povoljne promjene. Možete se nadati boljim uvjetima na radnom mjestu ili većoj plaći. Suradnja s kreativnim pojedincima bit će poticajna i vrlo kvalitetna. PRILIKA TJEDNA Aktivirajte svoj šarm. Osjetite li da je druga strana nesigurna, preuzmite inicijativu.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Često ćete mijenjati raspoloženje i osjećajne planove. Sredinom tjedna očekuju vas susreti i razgovori koji će vam otvoriti oči. Privući će vas zgodni suradnik koji malo otkriva o sebi. POSAO Financijske aktivnosti bit će u središtu vaše pozornosti. Rukovanje tuđom imovinom moglo bi vam donijeti dobit, ali samo ako budete pažljivi i promišljeni. Zaobiđite kladionice. PRILIKA TJEDNA Petak je pogodan za intelektualno dokazivanje i komunikaciju s kolegama.

image
20THCENTFOX COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV Nedostajat će vam smirenosti i osjećajne ravnoteže. Bit ćete skloni radikalnim ljubavnim rješenjima. Gubitak samokontrole mogao bi utjecati na pogoršanje odnosa unutar obitelji. POSAO Teško ćete podnositi povećane napore. Morat ćete udovoljiti zahtjevima utjecajnih pojedinaca, a možda i ići protiv svojih uvjerenja. Provokacije zavidnih kolega izbacit će vas iz takta. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna posvetite više pažnje i vremena njezi kose i kože.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Neke osobe će svojim postupcima pokušati ugroziti vašu ljubavnu sreću. Samci bi mogli ostvariti ugodnu konverzaciju s pojedincem koji živi u drugom gradu ili inozemstvu. POSAO Radit ćete na zadacima koji vam mogu donijeti brzu zaradu i istovremeno ulagati u sebe. Bit ćete vješti u biznisu, pravnim poslovima, istraživanju i prikupljanju informacija. PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna smjelije ekspe ri ­ mentirajte odjevnim kombinacijama i modnim dodacima.

VAGA (23. 09. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV Sanjarit ćete o romantičnim susretima na putovanju ili poslovnom druženju. Gledat ćete drugim očima na svoju intimu ­ postaje vam jasno da više nemate vremena za odugovlačenje. POSAO Uspješno ćete riješiti poslovne zaostatke i privesti kraju zahtjevne zadatke. Surađivat ćete s nepoznatim ljudima ili nakratko promijeniti radno okruženje. Suradnici vas podržavaju. PRILIKA TJEDNA U petak ćete diplomatskim pristupom odagnati napetost u radnoj okolini.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Previše toga vas opterećuje i čini nervoznima. Ne birate riječi, ali to ne čine ni vaši bližnji. Imat ćete osjećaj da vas partner izbjegava. Svojim ponašanjem pogoršat ćete stvar. POSAO Radni dan će biti prekratak za sve ono što morate obaviti. Bit ćete zaboravni i rastreseni pa zapisujte važne podatke ili ideje. Suradnja sa starijim kolegama ne ide baš lako. PRILIKA TJEDNA Jaki argumenti bit će najbolje oružje u raspravama s neistomišljenicima.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vruće emocije prevagnut će nad razumom. Olako ćete se upustiti u avanturu s osobom koju površno poznajete ili ćete pasti na šarm zavodnika koji vam nudi obilje strasti. POSAO Pred vama su profesionalni izazovi koji će uroditi novim mogućnostima za zaradu. Očekuje vas primamljiva ponuda za novi posao ili napredak na postojećem radnom mjestu. PRILIKA TJEDNA Rezervirajte vikend za izlet u prirodu, a višak energije potrošite na tjelovježbu.

image
SVAUGHAN/COLUMBIA PICTURES/KOBAL/SHUTTERSTOCK

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nastojeći postaviti brak na sigurnije temelje, usmjerit ćete energiju na materijalne vrijednosti. No, vaš partner više će misliti na ovozemaljske užitke, a manje na ulaganje u budućnost. POSAO Obaveza će biti preko glave, no vi ćete se dobro snalaziti. Prekovremeni rad ili nova raspodjela poslova dugoročno će vam se isplatiti. Moguće je iznenadno putovanje u inozemstvo. PRILIKA TJEDNA Nastojte provesti slobodno vrijeme izvan doma, po mogućnosti u prirodi.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osjećaji će vam se otimati kontroli pa biste se protiv svoje volje mogli raznježiti ili naljutiti u krivom trenutku. Partner će vas iznenaditi sebičnim postupcima, ali bez namjere da vas povrijedi. POSAO Vaši napori bit će zamijećeni. Isplatit će vam se istupi u javnosti te iskazivanje trgovačkog ili umjetničkog talenta. Zadržite dozu opreza prema ponudama koje dobro zvuče. PRILIKA TJEDNA Bit ćete rado viđeni u društvu pa je pravi trenutak da pronađete srodnu dušu.

Linker
14. ožujak 2024 08:13