PREDMET ŽELJA

Tko bi mu odolio? Novi BMW 318d nova je verzija najprodavanijeg modela serije 3

Nova limuzina serije 3 njemačkog proizvođača nudi izvanrednu dinamiku vožnje i sveobuhvatnu podršku za vozača u novom sportskom dizajnu.

Svatko od nas ima svoj tajni predmet želja, a mnogim zaljubljenicima u automobile to su modeli BMW-ove serije 3, čije se nove i poboljšane verzije od 1975. neprekidno pojavljuju na tržištu. U prostorijama generalnog zastupnika BMW-a Tomić & Co. tako je nedavno predstavljen novi model serije 3 BMW 318d i izazvao opće oduševljenje okupljenih. Ne samo zbog novog, poboljšanog dizajna, nego i atraktivne cijene od 333 tisuće kuna. Kako s najprodavanijim modelom svih vremena iz BMW serije 3 dolazi vrhunska i bogata oprema s vrhunskim digitalnim inovacijama, potpuno zadovoljstvo u vožnji je zajamčeno.

image

Novi model oduševljava izvanrednom dinamikom vožnje

PRESS

Bogata oprema modela BMW 318d donosi novu digitalnu povezivost između vozila i vozača. Mogućnost digitalnog osobnog asistenta ili digitalnog ključa dodatno olakšava vozaču svakodnevno upravljanje vozilom. Navigacija, ConnectedDrive Services, Connected Package Professional i TeleServices na novom zakrivljenom zaslonu pružaju mnoge mogućnosti. LED prednja i stražnja svjetla, sportski automatski mjenjač, a njegovom specifičnom sportskom izgledu pridonose M shadow line od visokog sjaja i naplatci od lake legure V-spoke 778. Dio opreme čine i senzori za parking koji omogućavaju bezbrižnost parkiranja, poboljšani digitalni alarm, te zaštita od zasljepljivanja uz retrovizore s automatskim zasjenjivanjem.

U današnjem užurbanom vremenu, inovativne tehnologije u automobilu su postale nezaobilazne u planiranju i izvedbi digitalnih mogućnosti automobila modernog vremena. Lako povezivanje i neometana komunikacija u novom BMW-u serije 3, samo je jedna od pogodnosti koja vožnju čini još lagodnijom i sigurnijom.

image

Vozačima je osigurana najbolja tehnološka podrška

PRESS

Osim atraktivnog dizajna, maksimalna praktičnost se postiže zahvaljujući BMW Curved Display-u koji pruža potpuni pregled svih važnih informacija i praktično upravljanje dodirom.

Vrhunac osobitih performansi koja dolazi u ovoj nenadmašnoj opremi je osobni digitalni asistent koji je uvijek uz vas i odgovara na glasovne naredbe. Primjerice, samostalno obavlja željene funkcije poput otvaranja bočnog prozora na ulazu u parkiralištem, na radost vozača obavještava o statusu vozila, prometnim gužvama na putu i parkirnim mjestima na vašem odredištu. Zaista korisno i ugodno društvo, u skladu sa svim novim, vrhunskim performansama omiljenog modela BMW-a serije 3.

image

Ekskluzivno je predstavljen u prostorijama generalnog zastupnika BMW Tomić & Co.

PRESS

U cijenu ulaze i pogodnosti koje dobivate odmah prilikom kupnje automobila. BMW Service Inclusive paket bez dodatnih troškova održavanja 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara. Kvalitetne, originalne BMW gume osigurane su 36 mjeseci, uz do 100% nadoknade štete.

Linker
24. studeni 2022 14:16