press
odmor za blagdane

Treba vam ideja za novogodišnji doček? Poznati hotel u Puli ima sjajnu ponudu!

Posebna ponuda pruža spoj zabave, opuštanja i uživanja u odličnoj gastronomskoj ponudi i savršenom wellness&spa iskustvu u Grand Hotelu Brioni Pula, A Radisson Collection Hotelu.

Posebna ponuda pruža spoj zabave, opuštanja i uživanja u odličnoj gastronomskoj ponudi i savršenom wellness&spa iskustvu u Grand Hotelu Brioni Pula, A Radisson Collection Hotelu.

Ako imate u planu raskošan doček Nove Godine, a još uvijek nemate lokaciju na kojoj ćete dočekati 2024. godinu možda će vas zaintrigirati gastro i wellness ponuda u Grand Hotelu Brioni Pula, A Radisson Collection hotelu, koji odiše udobnošću, blagodatima, vrhunskom gastronomijom i opuštajućim wellness trenucima. Čim zakoračite u hotel, osjetit ćete ugodu blagdana uz eleganciju i luksuz prvog Radisson Collection hotela u Hrvatskoj, koji je proglašen najboljim hotelom u Hrvatskoj na Danima hrvatskog turizma 2023. godine.

image

Hotel je proglašen najboljim hotelom u Hrvatskoj na Danima hrvatskog turizma 2023. godine

press
image

Za doček Nove godine, odbrojavat će se sa stilom na gala večeri, a prvi dan nove godine goste očekuje novogodišnji brunch i svečani koncert

press

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel za doček Nove godine uz 2 ili 3 noći u smještaju s polupansionom goste uvodi u 2024. s posebnom ponudom uz poklon dobrodošlice, neograničen pristup Wellness&Spa centru tijekom cijelog boravka i bogatu gastro ponudu. Za doček Nove godine, odbrojavat će se sa stilom na gala večeri, a prvi dan nove godine goste očekuje novogodišnji brunch i svečani koncert. Bit će organizirana i vođena tura, za vrijeme koje će gosti imati priliku degustirati istarske delicije, a djeci je zabava zajamčena uz zanimljiv program, SeaWorld Safari, dok se odrasli mogu opustiti i uz program joge.

image

U ponudi je i neograničen pristup Wellness&Spa centru tijekom cijelog boravka

press
image
press

Osim luksuznih tretmana u Wellness & Spa centru Gemma di Brioni, 12 metara dugi unutarnji bazen pruža zabavan dodatak boravku, idealan za rekreaciju ili opuštanje nakon saune ili drugih aktivnosti, a jacuzzi upotpunjava cjelokupno wellness&spa iskustvo.

image

Grand Hotel Brioni Pula nudi bajkovit pogled na otvoreno more i Nacionalni park Brijuni

press

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel, nudi poseban doživljaj u mirnom zimskom razdoblju s bajkovitim pogledom na otvoreno more i Nacionalni park Brijuni. Pomno planirane blagdanske ponude Božićni paket i paket za gala doček Nove godine pružit će dašak čarolije u blagdansko vrijeme.

Linker
26. travanj 2024 16:22