Gloria & Suzuki

U sinergiji s čovjekom: Ovaj automobil je miljenik među kupcima

Uz novi S-Cross, koji je već stekao status miljenika među domaćim kupcima, Suzukijeva ponuda obogaćena je i aplikacijom Connect - koja pomaže vozaču u brojnim situacijma

Automobil Suzuki S-Cross jedan je od omiljenih automobila hrvatskim kupcima, a činjenica da je njegov prethodnik proveo pet godina na najprodavanijoj poziciji govori o tome koliko mu domaći vozači vjeruju. Novi karoserijski dijelovi poput zaštitne podnice, nove rešetke hladnjaka s kromiranim i crno lakiranim detaljima, kao i atraktivna LED prednja svjetla s tri elementa daju posve drugi dojam o novom modelu. Duljinom od 4,3 metra S-Cross je veći od konkurenata istog cjenovnog razreda, a time je unutrašnjost dovoljno prostrana za sve te je zajamčen osjećaj ugode i na duljim putovanjima.

image

Suzuki S-Cross duel 2023.

MARIN TOMAŠ

U modernim automobilima katkad se digitalne tehnologije guraju nauštrb praktičnosti i jednostavnosti upotrebe, no za ergonomski besprijekoran S-Cross to ne vrijedi. Ima i pregršt kontrola kao što su audio sustavi, tempomati, no to ne znači da nema sve moderne sustave, poput kočenja u slučaju nužde, upozorava vozača na napuštanje trake i na pješake, posjeduje navigaciju, a odnedavno i omogućuje spajanje na automobil putem aplikacije na mobitelu. Novost iz Suzukija je i pametna aplikacija Connect koja nudi sedam servisnih funkcija. Upravo ona daje novu razinu pogodnosti i sigurnosti pružajući bolje iskustvo i veće zadovoljstvo korištenja Suzukijevih automobila. Nova aplikacija za pametni telefon omogućuje korisnicima da u svakom trenutku daljinski prate što se događa s njihovim vozilom. Svaka usluga ima specifične uvjete rada - "Obavijest o statusu" stići će u slučaju da ste izašli iz automobila i niste zaključali vrata ili ste pak zaboravili ugasiti prednja svjetla, "Lokator parkiranog automobila" prikazuje lokaciju na karti, "Povijest vožnje" omogućuje provjeru i upravljanje podacima... "Sigurnosne obavijesti" pojavljuju se pak ako je aktiviran sigurnosni alarm ili ako se motor pokrene u vrijeme kada ga ne koristite, a "Obavijest o periodičnom održavanju" obavještava o vremenu održavanja automobila te o opozivima i servisnim kampanjama. Dodatno, ova aplikacija i servisima javlja ukoliko se nešto dogodi na njihovm automobilu, te su na taj način vlasnici u svakom trenutku puno sigurniji i bezbrižniji.

Linker
19. travanj 2024 18:19