Cherry Dear
Fjaka Giveaway

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite naušnice domaćeg brenda Cherry Dear

Ručno rađene naušnice dizajnerice Eme Krot Turudić savršeni su dodatak ljetnim party outfitima - njihovo ime, kao i dizajn, pozivaju na zabavu!

Ručno rađene naušnice dizajnerice Eme Krot Turudić savršeni su dodatak ljetnim party outfitima - njihovo ime, kao i dizajn, pozivaju na zabavu!

Iza Cherry Dear brenda nalazi se Ema Krot Turudić koja izrađuje suvremeni nakit, koristi srebro uz drago i poludrago kamenje, a kako se radi o ručnom radu, svakom komadu posvećuje jednaku pažnju i vrijeme. Iza nje je nekoliko kolekcija, a izdvajaju se naušnice, ogrlice koje kombiniraju srebro i bisere te prstenje organskih oblika.

Ema je nedavno predstavila i novu kolekciju nakita, no uvijek se rado vraćamo njezinim starijim kolekcijama u kojima se nalaze pravi statement komadi nakita. Jedan od njih su Disco naušnice, koje su dio kolekcije "One by one". Riječ je o upečatljivim naušnicama koje kombiniraju viseće lance od valjanog zlata, dok disco kuglu koja poziva na zabavu čine Swarovski kristali. Valjano zlato, ističe dizajnerica, dužeg je vijeka od pozlate - čak 15 do 20 godina uz pravilno čuvanje.Naušnice se čine kao idealni modni dodatak za ljeto i vruće dane, osobito jer se sunce odbija o kristal dok zlatne niti plešu oko njega, što outfitu daje pravi party mood. Disco naušnice mogu postati vaše - uključite se u naš nagradni natječaj na Instagramu jer nagrađujemo najkreativnije čitatelje s ovim komadom nakita. Pratite nas cijelog ljeta na Instagramu jer donosimo još zanimljivih nagradnih natječaja, a veliki ljetni vodič čeka vas na linku.

Pravila nagradnog natječaja

Linker
28. travanj 2024 01:24