GLORIA & TOMIĆ&CO.

Umjetničko djelo na kotačima: Vežite se, krećemo!

Snimili smo modni editorijal u kojem je glavnu ulogu, doduše, imao jedinstven automobil: BMW koji je oslikao američki umjetnik Jeff Koons.

Povodom velikog jubileja tvrtke BMW Tomić & Co. - 30 godina poslovanja - snimili smo modni editorijal s jedinstvenim modelom BMW-a koji je oslikao američki umjetnik Jeff Koons.

The 8 x Jeff Koons napravljen je u huperlimitiranom broju od 99 primjeraka, a riječ je o do sada najpromišljenije dizajniranom BMW-u koji je Jeff Koons opisao kao svoj automobil iz snova. Više od 200 sati ručnog rada utrošeno je da bi se postigao nezaboravni vanjski izgled automobila koji je pravo umjetničko djelo - na kotačima.

image

Dolčevitka Ganni, Garderoba Concept Store, baloner i hlače Patrizia Pepe

MATEA SMOLČIĆ SENČAR
image

Haljina nošena kao bluza Mango

MATEA SMOLČIĆ SENČAR

Svaki automobil je ukrašen i potpisom Jeffa Koonsa, a unutrašnjost automobila kombinacija je crvene i plave tipične za BMW - bojama koje neodoljivo podsjećaju na superjunake, kako se osjeća svatko tko sjedne u jedan od ovih modela.

image

Košulja i hlače H&M iz kolekcije Innovation S/S 2023, cipele Mango

MATEA SMOLČIĆ SENČAR

Sportski i upečatljiv, ali istovremeno minimalistički i konceptualan, a linije su tanje na prednjem dijelu automobila i sve deblje prema prtljažniku, kako bi se i dok stoji stvarao dojam automobila u pokretu.

image

stilistica BARBARA REPE
šminka NINA PEJNOVIĆ
frizura IVAN PERVAN
manekenka TEA ANDRIĆ/TALIA MODEL

MATEA SMOLČIĆ SENČAR
image

Kombinezon, naušnice i torba Patrizia Pepe, cipele Loriblu, Karla store

MATEA SMOLčIć SENčAR

Što je esencija serije 8 Gran Coupé? Kako vizualno stvoriti nešto što dočarava energiju tog automobila? - pitanja su koja si je postavljao autor prije nego što je došao do kreativnog rješenja. Upečatljiv dizajn - s mnogo stripovskih elemenata - oda je pop artu, ali i sportskoj seriji 8 Gran Coupéa.

image

Kombinezon Mango, cipele Giancarlo Paoli, Karla store, ogrlica Patrizia Pepe

MATEA SMOLČIĆ SENČAR

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x BMW Tomić & Co.

Linker
29. rujan 2023 11:26