Godišnji horoskop

Vage će cijeniti samoću, otvoriti srce za novu ljubav i biti uspješne u poduzetništvu

Ova će godina biti dobra za Vage koje će postići emocionalni mir i ispunjenje.

VAGA [23. RUJNA - 22. LISTOPADA] OCJENA GODINE: 4 ZVJEZDICE

SRETNA BOJA: Plava - svijetle nijanse te sanjalačke boje omogućit će vam da proniknete u dubine svoje svijesti te bolje izrazite

misli i osjećaje.

LJUBAV I BRAK: Ove godine više ćete cijeniti samoću, a izbjegavati isprazna druženja i zamorne pojedince. Trebat ćete više mira, odmora, pravog prijateljstva i iskrenih emocija. Ako ste zauzeti, proljetni mjeseci donose izazov avanture koja bi vam mogla potpuno pomutiti razum. Želite li sačuvati svoj brak, posegnite za zdravim odlukama i osvijestite se prije nego što bude kasno. U lipnju i studenom voljena osoba će snažno utjecati na vas, otkriti vašu romantičnu stranu i zapaliti vašu strast. Ti su mjeseci povoljni i za samce jer će im tada zanosna Venera otvoriti srce za novu ljubav.

KARIJERA I NOVAC: Zvijezde će vam omogućiti uspjeh u svijetu poduzetništva te u diplomatskim i pravničkim profesijama, a poticat će vas i na veće zalaganje u zanimanjima vezanima uz estetiku i umjetnost. Pozitivne promjene u lipnju, srpnju, rujnu i studenome predstoje vam i u obrazovanju, novinarstvu, putovanjima i turizmu. Mogućnosti za zaradu su povećane.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Saturn će vas potaknuti na veću brigu o zdravlju koja bi na proljeće mogla biti i pretjerana. Postat ćete svjesniji svog tijela i osjetljivih točaka. Više ćete njegovati kožu i paziti na čistoću i vlažnost zraka.

BROJ SREĆE 7: Povezan s brakom i partnerstvom, ovaj broj omogućuje više sklada u odnosu s partnerom te potpisivanje važnih ugovora.

TAJNA ŽELJA: Pisanje bloga ili objavljivanje vlastitih radova na internetu pokazat će se kao dobar potez i poticaj za nove kreativne pothvate.

U DOBRIM DANIMA: Veseli, vedri, zavodljivi, pravedni, vjerni.

U LOŠIM DANIMA: Nevjerni, dvolični, hladni, proračunati, lijeni.

NAJBOLJI MJESEC: U studenom će vam ljubavno raspoloženje biti potaknuto poboljšanjem poslovnih i ekonomskih prilika. Krenut će vam na svim životnim područjima, a zahvaljujući prethodnom trudu, postići ćete emocionalni mir, ispunjenje i zadovoljstvo.

POZNATE VAGE

KATE WINSLET (5. LISTOPADA 1975.) Cijenjena oskarovka, koja svaki put iznova oduševljava svojim ostvarenjima, nalazi se pred godinom ozbiljnog rada na sebi. Ambiciozni Saturn naglasit će njen talent i predanost postavljenim ciljevima pa joj ništa neće biti teško odraditi. Tijekom ljetnih mjeseci priuštit će si obiteljski odmor, čak i malo dulji nego što je planirala.

image

Kate Winslet

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

ANITA DUJIĆ BROADFOOT (2. LISTOPADA 1984.) Ozbiljan pristup važnim životnim pitanjima i predanost vlastitim ciljevima obilježit će Anitinih idućih dvanaest mjeseci. Bivša manekenka koja je iskoristila urođeni smisao za estetiku u izradu nakita imat će mnogo energije i zanimljivih ideja, no zbog prinove u obitelji nedovoljno vremena za sve što namjerava i treba napraviti.

image

Anita Dujić Broadfoot

NEJA MARKICEVIC/CROPIX CROPIX
Linker
24. travanj 2024 19:28