Cool&Smart

Vrhunsko iskustvo povezivanja uređaja kroz Smart Living koncept

Vođen vizijom sklapanja prijateljstva s korisnicima i time da bude najbolja tvrtka u srcima korisnika, Xiaomi slijedi inovacije, nudi visokokvalitetno korisničko iskustvo i učinkovitost.

U Zagrebu, u predsjedničkom apartmanu hotela Sheraton predstavljeni su uređaji koji na pametan način korisnicima poboljšavaju život u modernoj, užurbanoj svakodnevici. Tvrtka Xiaomi predstavila je svoj široki portfelj Smart Home i lifestyle IoT uređaja te Smart Living koncept koji u fokus stavlja povezivanje uređaja.

"Ovo je prvo predstavljanje Xiaomijevog Smart Living koncepta kojim želimo pokazati široki portfelj Xiaomijevih IoT proizvoda i omogućiti prisutnima da iz prve ruke iskuse pametan način života koji Xiaomi postiže zahvaljujući svojoj ‘Smartphone x AIoT‘ strategiji te poslovnoj filozofiji ‘Inovacija za sve‘. U tom okviru, i uz inovativne tehnologije želimo pružiti praktičniji, učinkovitiji i zdraviji način života svakom pojedincu, te omogućiti pametan život za sve", rekao je Goran Mudrovčić, direktor Xiaomija za Hrvatsku i Sloveniju.

image
PROMO

Xiaomi tako kontinuirano nastavlja sa svojom vizijom "biti prijatelj s korisnicima i ‘najcool‘ kompanija u srcima korisnika" pa je i broj mjesečnih korisnika Mi Home App aplikacije porastao za 17,1 posto, na njih čak 82,9 milijuna.

"U Xiaomiju vjerujemo da razvoj tehnologije ima snagu pozitivno preoblikovati načine življenja i funkcioniranja društva koje se kao i poslovanje digitalno transformira. U tome ključnu ulogu ima dobra tehnologija, za što se Xiaomi zalaže od svojih početaka”, rekao je Andrzej Gladki, zamjenik generalnog menadžera Xiaomi CEE&Nordics.

image
PROMO

Na druženju u Zagrebu, u Smart Home segmentu predstavljeni su uređaji iz šest kategorija: televizija i mediji (projektor, televizija, upravljač za televiziju), usisavači (štapni i robotski usisavači te mini usisavač), ambijentalni uređaji (pročiščivač, ovlaživači, ventilatori, grijalice), kuhinjski uređaji (pekač, blender, kuhalo za vodu i kuhinjski robot), uređaji za rasvjetu (stolna lampa, osvjetljenje za monitor, noćna sobna lampa, noćno svjetlo koje se aktivira pokretom) te pametni uređaji (kamere, pametne utičnice, senzor za otvaranje vrata i prozora, senzor detekcije svjetla.

image
PROMO

I u lifestyle segmentu uzvanici su upoznali i testirali proizvode iz šest kategorija: satove, električni skuter, uredske uređaje poput Xiaomi Pad 6, monitora, WiFi pojačivača, wireless tipkovnice i miša, prijenosnog pisača, wireless punjača, sata s mjeračem temperature i vlažnosti, kao i uređaje za osobnu njegu, sportske uređaje te dodatke poput prijenosnog zvučnika i slično.

Smart home i lifestyle IoT uređaji dostupni su i mogu se isprobati u mreži od osam trgovina Xiaomi Storea u Hrvatskoj i Sloveniji, od čega su dvije u Zagrebu i po jedna u Splitu, Rijeci i Osijeku te tri u Sloveniji (Ljubljana i Maribor).

Linker
13. rujan 2023 17:39