Ivana Mrkonjić

 DARKO TOMAS CROPIX
13 godina djelovanja

Zaklada ‘Vaša pošta‘ osigurala bolju budućnost za više od 500 djece

Hrvatska pošta predstavila je rezultate rada zaklade.

Hrvatska pošta predstavila je rezultate rada zaklade.

U dvorani Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, 8. veljače 2023. održano je predstavljanje rada Zaklade "Vaša pošta" pod pokroviteljstvom Olega Butkovića, potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra mora, prometa i infrastrukture, te Marina Piletića, ministra rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Okupljene predstavnike tvrtki, državnih institucija, dječjih domova i centara za socijalnu skrb uvodno je pozdravio Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte: "O značaju Zaklade svjedoči i činjenica da su od samog početka svi predloženi projekti i pokrenute aktivnosti u najkraćem roku prihvaćeni od strane mjerodavnih državnih institucija, uključujući i sustav socijalne skrbi, na čemu smo posebno zahvalni."

image

Hrvoje Parlov, Ivana Mrkonjić, Ivan Čulo i Siniša Šukunda

DARKO TOMAS CROPIX

"Zaklada Vaša pošta jedna je od najuspješnijih priča društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj", rekao je Alen Gospočić, državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, izaslanik g. Butkovića.

Izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske, ministar Marin Piletić, istaknuo je dobru suradnju svih institucija socijalne skrbi sa Zakladom "Vaša pošta".

image

Ivan Čulo, Ivana Mrkonjić i Marin Piletić

DARKO TOMAS CROPIX

"Naša je dužnost podržati sve koji daju dodatnu vrijednost društvu u kojem živimo omogućavajući financijsku pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi po izlasku iz institucija. Zahvalni smo Zakladi na svemu učinjenom za zaštitu i promicanje prava djece, što je i jedan od prioriteta Vlade Republike Hrvatske", rekao je.

image

Marin Piletić

DARKO TOMAS CROPIX

Ivana Mrkonjić, predsjednica Upravnog odbora Zaklade "Vaša pošta" i članica Uprave Hrvatske pošte, predstavila je rezultate rada Zaklade te pozvala okupljene da se pridruže Zakladi u stvaranju bolje budućnosti za djecu: "Pomozimo našim mladima da ispune svoj pun potencijal, dosegnu visine koje zaslužuju te postanu svijetli odraz hrvatske mladeži s perspektivnom budućnosti."

image
PRESS

U 13 godina djelovanja Zaklada "Vaša pošta" uručila je više od 500 polica životnog osiguranja i donirala više od tri milijuna eura u suradnji s 20 dječjih domova čime je postala sinonim za trajnu i sigurnu pomoć djeci i mladima iz sustava socijalne skrbi. Više detalja o Zakladi "Vaša pošta" možete naći na internetskim stranicama Hrvatske pošte.

Linker
28. travanj 2024 02:57