Privatna fotografija
Za 'wow efekt'

Budućnost je stigla: Isprobali smo najnoviji Schwarzkopf Professional tretman za njegu, koji se nastavlja dugo nakon izlaska iz salona!

Koja žena ne bi voljela pri svakom kućnom pranju održavati istu razinu premium njege kakvom se počastila u salonu? Novi tretman iz Schwarzkopfa, koji uključuje uređaj za snimanje vlasi, aplikaciju i vrhunske proizvode u neodoljivim pastelnim pakiranjima, stigao je kao pravi spas za moju umornu i beživotnu kosu.

Postoji mit da se jedna žena s porodiljnog vratila predivne kose. Nažalost, ja nisam ta sretnica - nakon ludovanja hormona, neprospavanih noći, natezanja ručica kojima je u jednoj fazi bilo zabavno potezati mamu za kosu i manjka vremena za sebe, u najbolju ruku stanje moje kose je 'pristojno', no žudi za pažnjom i njegom koju joj samo profesionalci mogu dati.

Ljeto, sunce i more dodatno su oštetili kosu, a godine bojenja u tamniju boju, što u salonu što 'u kućnoj radinosti', napravile su svoje.

Zato sam bila oduševljena kad su me iz Schwarzkopf Akademije pozvali da isprobam njihov revolucionaran, personalizirani sistem njege, koji kreće detaljnom analizom vlasi, a završava kućnom njegom proizvodima koji se mogu nabaviti samo u salonu.

Spas uz personaliziranu njegu!

Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & SalonLab App jedina je napredna tehnologija na tržištu koja omogućava visoko personalizirano iskustvo u salonu, a moćna Fibre Clinix linija, osim u salonu, omogućuje održavanje kvalitete kose i kod kuće.

Kako to točno izgleda?

KORAK 1: PRIKUPLJANJE PODATAKA UZ KAVICU

Personalizirana njega kose započinje u salonu. Specijalizirani djelatnik u ugodnom razgovoru najprije prikuplja podatke o stanju vaše kose, njezinoj povijesti i vašim navikama. Jeste li imali pramenove? Kakvo vam je vlasište? Koliko često perete kosu?

zagreb 28.08.2020
Swarzkopf Akademija 
foto vedran peteh
Vedran Peteh, Hanza Media

Svi ti podaci pomažu da se stvori slika na temelju koje će vam biti 'prepisana' personalizirana njega Fibre Clinix proizvodima.

Korištenjem naprednih tehnologija u Fibre Clinix linijama, poput trostruke bonding i C21 tehnologije, obnavlja se unutarnja i vanjska struktura kose unutar 60 dana, potpuno se zatvara poroznost kose te se postiže do 10 puta jača kosa.

KORAK 2: FUTURISTIČKO SNIMANJE I APLIKACIJA

Prvi put u povijesti brenda, više od 120 godina znanstvenog iskustva u njezi kose povezalo se s najnovijim trendovima u digitalnoj tehnologiji te time stvorio jedan povezani sustav za dijagnozu stanja kose, Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & SalonLab App, gdje se po prvi put kombinira frizerska ekspertiza s digitalnim podacima. Kosa se, pramen po pramen, snima posebnim uređajem Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer koja na tablet šalje svoju 'dijagnozu'. Doznajete kako izgleda vlas vaše kose i koliko je oštećena te u kojem je postotku vaša kosa zdrava.

Aplikacija je pokazala da je moja kosa 59 posto zdrava, što nije strašno kao što sam mislila, ali zahtjeva hitnu obnovu i puno dobre njege.

zagreb 28.08.2020
Swarzkopf Akademija 
foto vedran peteh
Vedran Peteh, Hanza Media

Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer je lagani ručni uređaj s brzim povratnim informacijama koji kroz analizu kose na molekularnoj razini omogućuje frizerima da odaberu proizvode i usluge koje najbolje odgovaraju tipu kose klijenata. Visoko razvijena tehnologija s infracrvenim senzorom mjeri kvalitetu kose iznutra, što je veliki iskorak s obzirom na to da je dijagnoza stanja kose do sada bila ograničena samo na njezin vanjski izgled. Uz uređaj dolazi i inteligentna aplikacija Schwarzkopf Professional SalonLab App koja vizualizira proces konzultacija te postavlja nove standarde kada su u pitanju konzultacije i preporuke za njegu kose. Nakon jednostavnog i brzog skeniranja, aplikacija prikazuje profil kose s prijedlogom personalizirane usluge u salonu i proizvodima za nastavak njege kod kuće.

KORAK 3: PERSONALIZIRANA NJEGA BAŠ PO VAŠOJ MJERI

Na temelju podataka o vašoj kosi i snimke, program sam izbacuje kombinaciju Fibre Clinix proizvoda koji će pomoći vašoj kosi. Mojoj tankoj, godinama bojanoj i poprilično oštećenoj kosi 'prepisani' su Fibre Clinix šampon i regenerator za obnavljanje i volumen te maska Tribond Fortify u koju se dodaje booster za volumen. Ako se mene pita, što više proizvoda za volumen, to bolje!

zagreb 28.08.2020
Swarzkopf Akademija 
foto vedran peteh
Vedran Peteh, Hanza Media

KORAK 4: TRETMAN PERSONALIZIRANOM KOLEKCIJOM U SALONU

Nakon analize i 'dijagnoze', vješte ruke frizera korak po korak nanose proizvode koje je preporučila aplikacija Schwarzkopf Professional SalonLab App. Kosa se tako na licu mjesta obnavlja, a nakon feniranja, rezultati su i vidljivi i opipljivi.

zagreb 28.08.2020
Swarzkopf Akademija 
foto vedran peteh
Vedran Peteh, Hanza Media

Vlasi izgledaju punije i zdravije, a kosa je nakon samog tog jednog tretmana blistava i njegovana.

Ne trebam ni govoriti da sam cijeli dan dobivala komplimente da mi kosa odlično izgleda premda je u salonu nisam ni šišala ni bojala. Win win situacija!

Privatna fotografija

KORAK 5: Specijalizirani proizvodi pakiraju se za njegu kod kuće

Da bi se personalizirano iskustvo nastavilo i nakon izlaska iz salona, najnaprednija i najmoćnija linija proizvoda za oporavak kose Fibre Clinix, od sada je dostupna i za korištenje tijekom kućne njege kose. Sve čime je kosa tretirana u salonu, klijent dobiva u vrećici kako bi mogao nastaviti vrhunsku njegu baš po svojoj mjeri kod kuće.

zagreb 28.08.2020
Swarzkopf Akademija 
foto vedran peteh
Vedran Peteh, Hanza Media

Svaka Fibre Clinix linija namijenjena za korištenje kod kuće sastoji se od šampona, regeneratora, regeneratora koji se ne ispire, tretmana i boostera:

Fibre Clinix Vibrancy: formula s AHA kiselinama koja daje vibrantnost i dugotrajnost svježine obojenoj kosi;

Fibre Clinix Fortify: formula s niacinamidom koji iznutra jača oštećenu i prekomjerno obrađenu kosu;

Fibre Clinix Hydrate: formula sa Squalane kompleksom koji pomaže hidratizirati suhu i lomljivu kosu;

Fibre Clinix Volumize: formula s fitokinom koja pruža trajan antistatički učinak, kontrolu i stabilnost tanke i slabe kose;

Fibre Clinix Tame: formula s ceramidom koja zaglađuje površinu kose i daje anti-friz efekt.

zagreb 28.08.2020
Swarzkopf Akademija 
foto vedran peteh
Vedran Peteh, Hanza Media

KORAK 6: ISKUSTVO FRIZERSKOG SALONA U VLASTITOM DOMU NASTAVLJA SE TJEDNIMA

Uz najkvalitetnije proizvode koje bi inače mogli koristiti samo u salonu, njega se nastavlja kod kuće.

Privatna fotografija

Moram priznati da se osjećam odlično kad uspijem odvojiti pola sata za sebe i uživati uz premium njegu uz profesionalne proizvode u atraktivnim pastelnim pakiranjima.

Nakon šamponiranja Fibre Clinix Volumize šamponom, nanosim regenerator u spreju, idealan za one koji su uvijek u nekoj žurbi, a jednom tjedno 'častim' svoju kosu maskom u koju stavljam booster za volumen, baš kako je aplikacija predložila.

Kosa i nakon 'kućnih tretmana' izgleda glatko i puno, a sa svakim tretmanom njezino se stanje vidljivo oporavlja.

Sadržaj nastao u suradnji s Henkel Croatia.

Linker
23. travanj 2024 17:35