Sipa/Cropix
iskreno razgalila dušu

Drew Barrymore: 'Ne brinu me bore koliko drugi veliki problem s licem'

Drew Barrymore, glumica koja je u veljači napunila 43 godine, ne skriva prve bore na svom licu. Često je se u javnosti može vidjeti bez šminke, a bez imalo zadrške na društvenim mrežama svojim pratiteljima, pokazuje lice bez upotrebe bilo kakvih filtera ili fotošopa.

Upravo je putem Instagrama, putem kojeg je prati 8,8 milijuna ljudi, Drew Barrymore sa svima podijelila zabrinutost oko jedinog problema koji je muči na licu, a to su izraziti podočnjaci. 'Imam jako tamne podočnjake i to je moj problem. Nemam toliko izražene bore koliko zapravo izgledam kao da živim u katakombi. Volim bore smijalice. Jedva ih čekam više. Ali tamni su podočnjaci moj problem, jer umjesto da izgledam kao da sam nevjerojatno sretna u životu, više sličim zlom duhu koji je pobjegao iz groba', iskreno je, u šaljivom tonu, napisala Drew.

'Ključno je za sve koji imaju ovakav problem pronaći jače pigmentiranu kremu za oko očiju. Rijetko kada se kod mene neka od prozirnih, koje se nude za ovaj problem, pokazala djelotvornom. Ali zato znam naići na bijelu ili onu s ružičastom ili perla nijansom, koje djeluju', napisala je i svijetu pokazala koliko je krema isprobala za svoj problem.

Drew Barrymore triput se udavala i triput razvodila. S trećim suprugom od kojeg se razvela 2016, Willom Kopelmanom, ima dvoje djece, Olive Barrymore rođenu 2012. i Frankie Barrymore rođenu 2014.

instagram

Instagram

Linker
20. travanj 2024 12:02