Jelena Glišić
 Press Foto
Božićne razglednice ljepotica

Hrvatske misice uživaju u blagdanskoj čaroliji

Zagreb, Split, New York, Beč...u dobrom društvu hrvatskih misica pogledajte kako izgleda advent u gradovima diljem svijeta!

Djevojke koje su imale čast nositi krunu Miss Universe Hrvatske ovih dana vesele se Božiću i čaroliji koje donosi blagdansko razdoblje. Zagreb, Split, Rijeka, Dubrovnik, Opatija, Vinkovci samo su neki od gradova čije razglednice iz kutka missica donosimo u nastavku.

Zagreb glasi kao najbolja europska adventska destinacija. Ivana Mišura, Natalija Prica, Sarah Ćosić, Ivana Delač , Marijana Kužina, Jelena Glišić, Barbara Ljiljak i Elizabeta Burg prošetale su centrom i otkrile ono najljepše u gradu.

Press Foto
Barbara Ljiljak

Press Foto
Natalija Prica

Press Foto
Sarah Ćosić

Press Foto
Ivana Mišura

Press Foto
Marijana Kužina

Jeleni Glišić prosinac je najljepši mjesec u godini pa nastoji iskoristiti svaki slobodan trenutak za šetnju gradom uz najbolje fritule i male sarmice. Sarah Ćosić ističe kako nije ljubiteljica zime i hladnoće no obožava Božić jer je tad cijela obitelj na okupu.Elizabeta Burg, lijepa Miss Universe Hrvatske iz 2012.godine voli blagdane zbog svečane atmosfere, obiteljskog okupljanja, mirisa kolača s cimetom i radosnih lica njezinih mališana. Natalija Prica sretna je što je i ove godine Advent u Zagrebu ponovno proglašen najboljim u Europi. ''Kao dvije najdraže lokacije izdvojila bih park Zrinjevac na kojem se nalaze razni štandovi gdje se mogu kupiti suveniri, štrudle, kuhano vino i Tomislavac koji mališane oduševljava Ledenom bajkom gdje i djeca i odrasli mogu klizati'', kaže Natalija. Njezino oduševljenje dijele i ostale ljepotice koje su baš grad Zagreb odabrale za svoju adventsku razglednicu.

Press Foto
Jelena Glišić

Press Foto
Elizabeta Burg

U Rijeci uživaju Ivana Paris, Maja Cecić-Vidoš i Snježana Lončarević, a ono što ističu kao lijepo ukrašeno jesu Korzo, Koblerov trg i Trsatska gradina. Maja ne stigne uživati u adventima diljem Hrvatske i šire zbog djece i njihovih obaveza, ali zato je ove godine Advent došao k njoj na Trsatsku gradinu. “Čak 11 kilometara božićne rasvjete krasi naš Trsatski dragulj. Tu se jednostavno mora doći i uživati u predivnom blagdanskom ugođaju!” Snježana Lončarević koja je titulu ponijela 2008.godine uživa u šetnjama okićenim ulicama, a najviše je ispunjavaju zajednički obiteljski trenuci baš kao i Ivanu Paris. ''U toplini vlastitog doma uz najmilije tada stvaramo sjećanja koja ćemo pamtiti zauvijek'', kaže Ivana.

Press Foto
Snježana Lončarević

Press Foto
Ivana Paris

Press Foto
Maja Sulić

Advent u Opatiji vratio je idilu na opatijske ulice, trgove i parkove, romantično ukrašene blagdanskom rasvjetom. Ivana Delač rodom je iz Rijeke no studentske dane u vrijeme pauza od predavanja provodila je u ovom lijepom turističkom središtu kojem se i danas rado vraća.

Press Foto
Ivana delač Đolo

Splitska riva zasjala je u punom svjetlu, a različiti trgovi u centru interesantna su lokacija za druženja i fotografiranja. Biljana Mančić, Renata Lovrinčević, Jelena Maroš i aktualna Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty izabrale su interesantne lokacije koje vrijedi razgledati. Biljanu adventska čarolija vraća u djetinjstvo i u doba veselja božićnim poklonima. ''Grad je lijepo uređen, predivno je vidjeti šušur u gradu, ljude kako se vesele i druže, svira muzika'', ističe Mančić. Renata naglašava da je Đardin zanimljiv i pun likova iz bajke što je posebno prilagođeno za one najmlađe. Jelena Maroš je uživala u gastonomskoj ponudi u Splitu te istaknula kako su dalmatinski i morski specijaliteti delicije u kojima vrijedi uživati.

Press Foto
Jelena Maroš

Press Foto
Biljana Mančić

Press Foto
Renata Lončarević

Shanaelle Petty

Advent u Vinkovcima posjetila je Marijana Rupčić, Miss Universe Hrvatske 2004. ''Centar grada lijepo je uređen, a kako sam ja prva missica iz Slavonije odlučila sam razglednicu napraviti baš ovdje''.

Marijana Rupčić

Press Foto
Marijana Rupčić

Ljepote Dubrovnika istaknute su blagdanskom rasvjetom u staroj jezgri grada, a naša Miss iz 1998.godine Ivana Gržetić pronašla je i kadrove za fotografiranje. Ulice ukrašene lovorovim vijencima i narančama, miris prikala i kuhanog vina, vesela atmosfera oko kućica na Stradunu te bogat program Dubrovačkog zimskog festivala čine Advent vremenom u kojem Dubrovčani najviše uživaju u svome gradu.

Ivana Gržetić

Press Foto
Ivana Gržetić

Uz bok nagrađenom Zagrebu stoje Beč i New York, a iz prve ruke u konkurentnost austrijske adventske prijestolnice uvjerila se Lana Obad rekavši kako je Zagreb ipak dokazano bolji. Barbara Filipović boravi trenutno u New Yorku gdje će i dočekati Novu godinu na Times Squareu.

Lana Obad

Press Foto
Lana Obad

Barbara Filipović

Press Foto
Barbara Filipović

Kroz ove lijepe adventske razglednice missice žele svim čitateljima blagoslovljene božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2018.godinu.

Linker
22. listopad 2021 02:07