Instagram
za promjenu spremna

Antonija Blaće drastično promijenila frizuru, a komentari kolegica pljušte sa svih strana

Voditeljica i producentica Antonija Blaće sa svakim novim poslovnim izazovima radi i na imidžu. Kako se nikada ne boji promjene i karijeru je gradila tako da je skočila u svaki izazov bez razmišljanja sada radi make over.

Jedno vrijeme je Antonija Blaće eksperimentirala samo s bojom kose, ali dužinu nije dirala, no sad je kosu skratila na trendi bob frizuru. 'Sneak peak', napisala je u snimci nastaloj tijekom šišanja, a na kojoj joj frizer još pomno namješta kosu.

Marijana Batinić, Nataša Janjić, Ana Begić Tahiri su odmah oduševljeno komentirale promjenu.

Poznata Šibenčanka će se uskoro vratiti na male ekrane. U pripremi je druga sezona 'Gospodina Savršenog' u kojoj osim voditeljske ima i producentske ovlasti. Ove godine će poznata voditeljica proslaviti i 40. rođendan, a jednom prilikom nam je otkrila da trenutno pršti samopouzdanjem jer joj se duh, tijelo i sve što je potrebno za zdravo samopouzdanje napokon našli na istom mjestu, a što se tiče kilograma često vodi istu borbu.

'Cijeli život skidam istih pet kilograma. Toliko puta sam prošla taj proces, već napamet znam što trebam raditi, pa mi to nije problem.'.

Linker
18. travanj 2024 13:59