Reuters
HIT FRIZURA

Bob i lob: 25 rezova zbog kojih ćete požuriti kod frizera

Ne postoji zvijezda koja je uspjela odoljeti hit frizuri: Miranda Kerr, Rihanna, Charlize Theron, Jennifer Lawrence samo su neke od onih koje obožavaju bob rez. Bez obzira na to radi li se o originalu - dužini taman ispod ušiju - ili pak nekih od njegovih duljih varijanti, popularno nazvanih lob, kratka frizura iznad ramena bit će najpoželjnija ovog proljeća.

Odmah početkom 2017. godine pjevačica Selena Gomez mnoge je potaknula na promjenu frizure svojim novim rezom - kosu je skratila malo iznad ramena, jednako kao i glumica Shay Mitchell, zvijezda serijala "Lijepe male lažljivice". Frizuru koju je vrlo lako održavati odabrala je i glumica Nina Dobrev i njime svojoj kosi vratila bogati volumen.

Bob je jedan od rijetkih lookova koji mogu dobro pristajati svim tipovima lica, a osobito se preporučuje onima s tankim vlasima jer će im kosa djelovati mnogo gušće. Kratka, sofisticirana i vrlo jednostavna za održavanje omiljena je frizura brojnih zvijezda, a kada pogledate galeriju doznat ćete i zašto.

Linker
19. travanj 2024 20:57