Instagram Ecija Ojdanić
RETRO FRIZURA

Ecija Ojdanić zadovoljna 'Flashdance' minivalom: 'Operem kosu, prstima prođem kroz nju i - gotovo'

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica rodom iz Drniša i sa zagrebačkom adresom, Ecija Ojdanić, odvažila se na hrabru promjenu frizure. Mnoge je posljednjih nekoliko dana oduševila minivalom!

Bila je 1983. godina kad je svijet zaludio film 'Flashdance', odnosno glumica Jennifer Beals koja je ostala zapamćena ne samo po plesnim koracima ili ljepoti, već i frizuri - minivalu koji je dodatno popularizirala i u tom desetljeću malo se koja žena uspjela othrvati pomami za ovakvim kovrčicama.

Baš ovakvu frizuru s retro minivalom ovih dana smo primijetili na glumici Eciji Ojdanić, osnivačici Kazališta Moruzgva, koja na društvenim mrežama zbog novog beauty pothvata prima samo pohvale. Otkrila nam je da se iza toga krije novi poslovni projekt, ali da je i iznimno zadovoljna rezultatom.

Instagram Ecija Ojdanić

'Na ovu sam se promjenu odvažila zbog projekta kojeg pripremam. U svakom slučaju iznimno sam zadovoljna novom frizurom, čak i ovom tamnijom bojom', rekla nam je 44-godišnja glumica. Najveća prednost ovog, kako ga je nazvala, 'Flashdance' minivala je što je više nikakve muke po stiliziranju kose ne muče.

'Operem kosu, osušim je, samo prstima prijeđem kroz nju i - gotovo!', naglasila je Ecija i napomenula da ćemo je još dugo gledati s ovakvim kovrčicama.

Hit frizura iz osamdesetih, koja mnogima nije na hit listi, počela se polako vraćati među poželjne još prije dvije godine kada je model Bella Hadid svoju dugu ravnu kosu zamijenila kovrčama, a čini se kako ćemo tu "trajnu" frizuru sve češće viđati i na našim ulicama.

1983; Flashdance. Original Film Title: Flashdance, PICTURED: JENNIFER BEALS, MICHAEL NOURI, Director: Adrian Lyne, IN CAST: Jennifer Beals, Armand Assante, Irene Cara, Michael Nouri, Robert Wuhl, Elisabeth Sagal, Ron Karabatsos, Image: 94320521, License: Rights-managed, Restrictions: This image is NOT available for commercial or promotional use and is being made available for editorial reference usage only., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Entertainment Pictures
Profimedia, Entertainment Pictures
Set filma 'Flashdance'

Linker
19. travanj 2024 05:08