SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Odahnite!

Halle Berry bizarnom frizurom digla je svijet na noge, a sada konačno otkrila što leži iza drastične promjene

Glumica se već danima zabavlja i šali s obožavateljima koji žale za njezinom dugom, valovitom kosom. Halle Berry konačno je objasnila o čemu se radilo i koja je tajna iza njezine bob frizure.

Glumica se već danima zabavlja i šali s obožavateljima koji žale za njezinom dugom, valovitom kosom. Halle Berry konačno je objasnila o čemu se radilo i koja je tajna iza njezine bob frizure.

Prošetala je crvenim tepihom na Oscarima i definitivno zasjenila većinu drugih uzvanika, Halle Berry zabljesnula je u raskošnoj i lepršavoj kreaciji, no jedan detalj toliko je podijelio javnost, da se o njemu priča i danima nakon dodjele. Glumica je oduševila modne znalce pojavivši se u Dolce & Gabbana haljini, kojoj je definitivno dala vlastiti pečat, a zahvaljujući svojoj savršenoj figuri i dobrom raspoloženju tamošnjim fotografima omogućila je nastanak legendarnih fotografija lepršave kreacije.

No, ono čime je podijelila javnost i zaradila brojne 'kritike' definitivno je frizura, kratki bob sa strogim šiškama nije oduševio njezine obožavatelje. Ubrzo je Halle postala središnji lik memeova i šala koji su se društvenim mrežama proširili poput pravog požara. Mnogi obožavatelji bili su uvjereni da je frizura stvarna, a glumica je na sve odgovorila i snimkom gomile odrezane kose na podu. Sliku kakvu mnogi od nas snimimo u frizerskom salonu nakon šišanja, glumica je podijelila na svom storyju - i time dodala još malo ulja na vatru.

Čitajte i: Urnebesno! Pogledajte kako se na društvenim mrežama šale na račun frizure Halle Berry! I ona je reagirala

Samo se šalila

No svi protivnici ovog Berry-looka mogu odahnuti, jer je danima nakon ceremonije vrckava Halle otkrila kako je frizura ipak bila privremena. Uz fotografiju na kojoj se vidi njezina bujna i duga kosa, ostavila je i poruku. "Bob s Oscara... samo sam se šalila", napisala je Halle. Frizura s Oscara, izgleda, je samo jako kvalitetna perika.

Berry se u cijeloj strci očito jako, jako dobro zabavljala danima, jer osim što je u Instagram storyju podijelila snimku odrezane kose, na Twitteru je čak i podijelila jednu objavu te zahvaljivala obožavateljima na smiješnim memeovima koje su dijelili na njen račun.

Ovo nije prvi put da Berry mijenja izgled uz drastičnu promjenu frizure, glumica je prava kameleonka te je uspješno 'isfurala' već sada ikonsku pixie kratku frizuru, kao i brojne duge duljine i stilove kose. No, za sada drži se najnovije formule, meki, razbarušeni valovi sa zlatnim pramenovima.

Linker
26. travanj 2024 05:05