Instagram
tvoje lice zvuči poznato

Indira o velikoj promjeni: 'Suprug je oduševljen, sa snimanja bi mu svaki put došla druga žena'

Indira Levak u showu "Tvoje lice zvuči poznato" oduševila je fanove dugokosim izdanjem koje nitko nije očekivao. Samo za Gloria.hr otkriva bi li se vratila dugoj kosi, i kako se, nakon svih tih godina s kratkom frizurom, osjeća kad u ogledalu vidi dugokosu ženu.

Poznata hrvatska pjevačica Indira Levak jedna je od članica žirija najnovije sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem se i sama podvrgnula transformacijama.

Dok natjecatelji showa satima sjede u stolcu za šminkanje kako bi ih make-up stručnjaci pretvorili u druge slavne osobe, Indira se odlučila na drastične promjene u vidu frizura koje su sve samo ne ono na što smo navikli.

Pjevačica koja godinama nosi kratke frizure, novu epizodu popularne emisije na Instagramu je najavila fotografijom na kojoj ima sitno nakovrčanu kosu, u stilu osamdesetih te tako šokirala i oduševila fanove. U sinoć prikazanoj emisiji zablistala je u potpuno drugačijem izdanju, s dugim ekstenzijama i natapiranom frizurom koju bi mogli opisati kao "look Barbie lutke iz šezdesetih".

Popričali smo s Indirom te doznali kako se osjeća s dugom kosom koju nije nosila godinama te što na transformacije kaže njezin suprug, Miroslav Levak.

"U showu 'Tvoje lice zvuči poznato' zablistali ste u potpuno novom izdanju. Duga, platinasta, natapirana kosa u stilu šezdesetih pa sitne kovrče... Na početku karijere i sami ste imali dugu kosu, kako se danas, nakon godina i godina s kratkim frizurama, osjećate kad se pogledate u ogledalo i vidite dugokosu ženu?

Indira: "Moram vam priznati da me transformacije iz emisiju u emisiju uistinu vesele, baš zato što se u potpunosti mijenja stil frizure i odijevanja. Svaki put me tim iznenadi, ponekad ne prepoznajem svoj odraz u ogledalu! Sviđa mi se duga kosa, ali ovako na kratko vrijeme. Kratka kosa u svakodnevnom životu mi je puno praktičnija, tako sam sigurna da uvijek imam frizuru. Kada sam imala dugu kosu najčešće sam ju nosila u repu. To mi je dosadno, s kratkom kosom je lako postići željeni efekt. Spremna sam za 5 minuta! Moram priznati da jedva čekam sljedeću nedjelju da vidite moje novo TLZP izdanje".

Fanovi su oduševljeni, a što na Barbie look kaže vaš suprug?

Indira: "Ja sam njemu uvijek zgodna, kratkokosa, dugokosa, crna, crvena, plava. A sa snimanja mu je svaki put došla druga žena, to je ispunjenje sna svakog muškarca!".

Jesu li vas ove transformacije potaknule da ponovno pustite kosu ili ostajete vjerni kratkoj kosi?

Indira: "Ostajem vjerna svojoj kratkoj frizuri, ali u mom salonu Vikler i ruž često me nagovore na transformacije s ekstenzijama koje su efektne i praktične, jer u trenutku možete dobiti duljinu koju želite, potpunu promijenu frizure, a isto ih tako možete skinuti kad god poželite".

"Možemo li očekivati još poigravanja s kosom u nadolazećim epizodama emisije TLZP?"

Indira: "Da, očekuju vas brojna iznenađenja kada je moj stajling u pitanju. Dala sam si oduška jer ovo je idealan format emisije u kojoj je sve dozvoljeno, a okružena sam vrhunskim profesionalcima koji znaju što rade. Ispunjavam si sve modne fantazije!".

"Kad bi mogli izabrati (i bez problema održavati) bilo koju frizuru - koja bi za vas bila apsolutno savršena?"

Indira: "Bob do ramena, lagano prelomljen - to je frizura koja mi dobro stoji, no ja sam svakodnevno u teretani i kratka kosa mi se pokazala najzahvalnijom i najefektnijom. S godinama žena nauči što je za nju najbolje, ali srećom, radim takav posao gdje mogu isprobati razne frizure, make up trendove i odjevne kombinacije".

Čitajte i:

Uskoro ćemo svi željeti ovakvu frizuru: Najveći trend za jesen 2020. tako je poželjan, ali ne i lako nosiv

Oštri životni rezovi slavnih dama: Kratka kosa ih je pomladila, a održavaju je specijalnim preparatima

Ostala bez kose: Poznata Britanka progovorila o zdravstvenom problemu koji muči sve više žena

Linker
20. travanj 2024 14:26