Manje je više

Inspiraciju za proljetnu manikuru pronađite kod Rosie: Vječni klasik savršen za baš svaki outfit

Ako vam se dopada ovakav klasičan način manikure nećete pogriješiti, da ne spominjemo kako ova vrsta uređenja najviše laska noktima i prstima koje vizualno izdužuje.

Ako tražite inspiraciju za osvježenje noktiju, ugledajte se na besprijekornu francusku manikuru kojoj je vjerna Rosie Huntington-Whiteley. Ova britanska glumica i model na svojim rukama nosi nježno ružičastu sa savršo iscrtani bijelim rubovima, njeni nokti sigurno će vas potaknuti da i vi posegnete za tim bezvremenskim šik uresom. Ovakva manikura idealna je za izradu u profesionalnom salonu, jer iako možete probati izraditi je sami kod kuće - to uistinu nije lagano.

Rosie jako pazi na nokte i njegu ruku i vjerna je jednoj manikerki, riječ je o Harriet Westmoreland, to žena s oštrim vidom i vrlo mirnom rukom. Da su se dvije dame pronašle govori i činjenica kako je ova stručnjakinja za uređivanje noktiju poznata po svojim minimalističkim manikurama, njezi kože oko noktiju i ultra savršenom finišu.

Čitajte i: Isprobala sam jedne od najpoznatijih profesionalnih boja za kosu: Više nikada neću kosu bojiti sama!

Laskava za ruke

Rosie, pak, obožava francusku manikuru, najčešće mijenja samo nijanse bazog laka - između obične nude boje kože i nježno ružičaste. Također jedino što ponekad promijeni je duljina, odnosno kratkoća noktiju i oblik u koji je nokat uređen - zna imati duži bademasti oblik ili kraći, zaobljeni kvadrat.

Manje je više, stoga ako vam se dopada ovakav način manikure nećete pogriješiti. Da ne spominjemo kako ova vrsta manikure najviše laska noktima i prstima koje vizualno izdužuje.

Zbog svoje svježine i primjerenosti svakoj situaciji, francuska manikura vjerojatno će se i ovog proljeća naći visoko na listi popularnih manikura u salonima. Nije na odmet spomenuti da ovako uređeni nokti savršeno pristaju uz baš svaku odjevnu kombinaciju i nakit - od sportske elgancije do svečanik ili poslovnih outfita.

Linker
18. travanj 2024 15:30