Getty Images
mali trik za veliku promjenu

Iznenadila novom bojom kose: Ziherašica Julia Roberts napokon više ne izgleda ovako

Duga svijetla kosa njezin je zaštitni znak i rijetko kad se odluči za transformaciju, osim ako nije za ulogu. Kroz godine je bila plavuša, crvenokosa i brineta, a sada je napravila mali, gotovo neprimjetan make over, idealan za sve sa svijetlosmeđom kosom.

Glumica Julia Roberts godinama se poigravala s različitim tonovima na relaciji između plave i smeđe nijanse, a boja je jedino s čime, u određenoj mjeri, eksperimentira. Njezina duga, valovita kosa rijetko kada doživi zamjetnu transformaciju, ali ovog je puta iznenadila s ružičastom nijansom. Doduše, 51-godišnja glumica osvježila je svoju boju s nježno ružičastim preljevom koji nije jako primjetan i kosi daje dodatan sjaj u rozoj nijansi.

Julia Roberts is seen at 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California.
01 Nov 2018, Image: 393726262, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Julia je svoju novu frizuru pokazala u showu Jimmyja Kimmela u kojem je promovirala svoj novi projekt: seriju "Homecoming" u kojoj igra glavnu ulogu, a za američku glumicu to je prva velika uloga u televizijskoj seriji. Novu boju kose dodatno je naglasila odabravši potpuno crni outfit: majicu s printom, sako i kožnate hlače, a sve je začinila torbom boje breskve.

Julia Roberts
'Jimmy Kimmel Live!' TV show, Los Angeles, USA - 01 Nov 2018, Image: 393725826, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Ipak, ovo nije prvi put da se Julia poigrala s ružičastom nijansom: prije deset godina je na nagovor kćeri Hazel (13) stavila nekoliko jarko ružičastih pramenova.

SAN FRANCISCO - OCTOBER 27:  Actress Julia Roberts arrives at the reading of
Getty Images

Linker
15. travanj 2024 01:05