PEXELS
nadolazeći trendovi

Jesensko raspoloženje na noktima: S ovim nijansama lakova ne možete pogriješiti

Uskoro nam stiže jesen i vrijeme je da pripremimo lakove za nokte koje ćemo nositi u narednih nekoliko mjeseci. Izdvojili smo nijanse s kojima ne možete pogriješiti!

Uskoro nam stiže jesen i vrijeme je da pripremimo lakove za nokte koje ćemo nositi u narednih nekoliko mjeseci. Izdvojili smo nijanse s kojima ne možete pogriješiti!

Za one koji se najbolje osjećaju u slojevitim modnim kombinacijama, jesen je idealno godišnje doba. Tamnije boje, deblja odjeća i prohladno vrijeme utječu i na druga beauty pravila. Kako bi uskladili cijeli look, mijenjamo i nijanse lakova za nokte. Od jarkih i upečatljivih ljetnih boja, lagano krećemo prema tamnijim nijansama. Ako vam je ponestalo inspiracije za uređivanje noktiju ove jeseni, izdvojili smo nekoliko nijansi s kojima ne možete pogriješiti.

Boja gline

Za žene koje ne vole eksperimentirati, a ipak žele biti u trendu, odličan izbor je lak za nokte u boji gline. Osim što će se stopiti s jesenskim ugođajem, ova ugodna zemljana nijansa odaje dojam jednostavnosti i cijeli look odmah izgleda prirodnije. Ovu boju laka kombinirajte s odjećom nude nijansi.

image
Boja gline savršena je jesenska nijansa laka za nokte.
PEXELS

Bordo

Vječni klasik s kojim za vrijeme jeseni nikako ne možete pogriješiti je bordo boja laka za nokte. Iako se ova nijansa odlično uklapa s modnim kombinacijama svih drugih godišnjih doba, za jesen kao da je stvorena. Odlično pristaje uz odjeću tamnije boje, a najbolje uz crnu.

Čitajte i: Kosa, koža i nokti otkrivaju što nam tijelo treba! Ovaj vitamin sad je jako važan, evo kako znati nedostaje li nam

Baby roza

image
S nude nijansama lakova nitko nikada nije pogriješio.
PEXELS

Nijedna nijansa laka ne ostavlja dojam nježnosti i urednosti kao baby roza nijansa. Imate li malo duže nokte, ova boja će biti još efektnija. Zahvaljujući neutralnosti nijanse, ova boja noktiju prilagodit će se bilo kojoj modnoj kombinaciji.

Čitajte i: Olja Vori nije odoljela novom trendu u manikuri: Na špici pokazala kakvi su nokti hit sezone

Oker

Za žene koje vole eksperimentirati, savršen jesenski lak za nokte je onaj oker boje. S ovom nijansom laka za nokte definitivno ćete se isticati, a želite li dodatno skrenuti pažnju na svoje nokte, birajte tamnije nijanse odjeće - po mogućnosti crnu ili tamno plavu.

image
Oker nijanse do one narančaste savršeno će se stopiti s jesenskim modnim kombinacijama.
PEXELS

Zlatna

image
Umjesto klasične zlatne možete odabrati i tamniju boju sa zlatnim odsjajem.
PEXELS

Osjećaj glamura definitivno ćete najbrže postići zlatnim lakom za nokte - po mogućnosti sa šljokicama. Želite li se osjećati baš onako kako zaslužujete, kombinirajte ovaj lak za nokte s nesvakidašnjim odjevnim kombinacijama i probudite u sebi kraljicu jeseni. Za dodatan efekt iskombinirajte ovu boju laka s nakitom slične nijanse.

Linker
26. travanj 2024 03:19