stižu pohvale sa svih strana

Kakav rez! Jelena Lešić pohvalila se novom frizurom, nosi najpoželjeniju frizuru sezone

Voditeljica je svoju dugu crnu kosu odlučila skratiti i ponosno nositi najtraženiju frizuru današnjice - dugi bob.

Čak desetak centimetara skratila je svoju dugu kosu voditeljica Jelena Lešić koju je sinoć imala prilike vidjeti publika u emisiji Klub 7 koju vodi na HTV-u.

Bivša misica odlučila se za jednu od trenutno najtraženijih frizura koja posljednjih godina ne silazi s trona – dugi bob. Riječ je o frizuri koja je ošišana na dužinu između brade i ramena, a postala je pravi klasik iz više razloga. Osim što žena ne treba birati između duge i kratke kose, pristaje gotovo svakom tipu lica, a i kosa je dovoljno duga kako bi se mogla napraviti punđa.

Bob je doživio svoj veliki comeback prije pet godina, a njegova popularnost još uvijek ne posustaje. Povijest ove neodoljive frizure seže u daleko doba zlatnog Egipta kada ju je nosila Kleopatra, a danas simbolizira žensku neovisnost i chic izgled. No ako se ne osjećate dovoljno sigurno oko skraćivanja kose u kratki bob, produženi bob je odličan kompromis i izbor za žene s tanjom i slabijom kosom jer djeluje voluminozno, čak i na ravnoj kosi.

Izgleda istovremeno elegantno i trendi te se uz samo par poteza četkom može dobiti frizura kao iz frizerskog salona. Svjesna je toga i voditeljica koja uistinu ne mora brinuti hoće li joj bilo kakva frizura pristajati. Za svoj je novi imidž dobila brojne pohvale na društvenim mrežama, a posebno je oduševljen njezin suprug, lošinjski poduzetnik Krešimir Lešić.

Jelena je nedavno otkrila kako imaju "vikend brak" jer on preko tjedna radi na Lošinju, a ona u Zagrebu, no da unatoč tome savršeno funkcioniraju. U prosincu su proslavili drugu godišnjicu braka, na koju je podsjetila simpatičnom objavom kada je suprugu poručila: "Čestitam na izdržljivosti".

Mnogima najljepša Hrvatica titulom Miss Universe okitila se 2005. godine, trenutno na HTV-u vodi ‘Loto’, emisiju o automobilizmu ‘Auto Market’ te lifestyle magazin ‘Klub 7’ .

Linker
16. travanj 2024 14:22