Manekenka Kendall Jenner
 Getty Images
Jesensko osvježenje

Kendall Jenner više nije brineta! Šokirala drastičnom promjenom boje

Iako smo je navikli vidjeti kao brinetu, većinom duge, zaglađene kose, Kendall Jenner na ovogodišnjem izdanju Tjedna mode u Londonu pojavila se kao - plavuša.

Kendall Jenner nikada nije drastično mijenjala frizuru ili boju kosu, već su to uvijek bili suptilni rezovi ili elegantne bob frizure. No, na Tjednu mode u Londonu sve je iznenadila kada se pojavila kao plavuša. Iako je svih 23 godine bila vjerna smeđoj boji kose, Kendall se također zaželjela promjene i osvježila je plavim pramenovima, dok je izraz ostao taman.

Model Kendall Jenner presents a creation during the Burberry catwalk show at London Fashion Week in London, Britain, September 16, 2019. REUTERS/Henry Nicholls
REUTERS

Na Tjednu mode u Londonu nosila je novu Burberry kolekciju uz koju se nova boja kose odlično uklopila. Iako sestre iz klana Kardashian-Jenner često nose perike kako bi na brzinu promijenile imidž, čini se da je Kendallina nova frizura ipak njezina prava kosa.

Model Kendall Jenner presents a creation during the Burberry catwalk show at London Fashion Week in London, Britain, September 16, 2019. REUTERS/Henry Nicholls
REUTERS

Kendall smo do sada samo jednom mogli vidjeti s plavom kosom i to prije tri godine kada ju je dizajner Olivier Rousteing nagovorio da za potrebe revije nosi plavu periku koja joj je izvrsno pristajala. Ipak, prava kosa je prava kosa i Kendall nije pogriješila što se odvažila na ovu hrabru promjenu. Ako već neko vrijeme razmišljate što biste s kosom i nikada niste bili plavuša, sada je pravo vrijeme za eksperimentiranje. Za početak boju osvježite plavim pramenovima pa ako vam se ne svidi, uvijek je možete vratiti na staro.

Linker
20. travanj 2024 00:22