Profimedia, Backgrid USA
dobrodošla promjena

Kim Kardashian više ne izgleda ovako, prošetala je kratki bob!

Reality zvijezda spremna je za ljeto uz novu frizuru na koju se odlučila. Poznata po čestim promjenama boja i oblika kose, sada nosi najkraću frizuru ove godine stiliziranu na najpopularniji način.

Duge ekstenzije u bojama od pastelnih do crnih nosila je Kim Kardashian West (38) baš kao i njezina mlađa sestra Kylie Jenner. Nakon što joj je surogat majka nedavno rodila četvrto dijete, sina Psalama, poznata starleta i zvijezda reality showa pokazala je novu frizuru.

Niti ona nije mogla odoljeti jednom od najvećih beauty trendova ove sezone, kratkoj bob frizuri koju obožavaju strane i domaće zvijezde. Kim je pokazala ravni, pravilni bob, s efektom 'staklene' kose. Iako i sada možda nosi periku i sljedeći tjedan opet osvane s dugom frizurom, moguće je da se ovoga puta zaista odlučila odrezati dugu kosu.

*EXCLUSIVE* Calabasas, CA  - Kim Kardashian, Khloe Kardashian, and Scott Disick depart after lunch together at Plata Taqueria & Cantina in Calabasas while filming for KUWTK.

BACKGRID USA 28 MAY 2019, Image: 438755989, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Calabasas, CA  - *EXCLUSIVE*  - Kim Kardashian shows off her curves and new hairstyle as she arrives for lunch at Plata Taqueria & Cantina in Calabasas while filming for KUWTK.

BACKGRID USA 28 MAY 2019, Image: 438719789, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Fotografi su s novom frizurom Kardashianku snimili dok je izlazila iz automobila, još jednom od glave do pete u kolekciji brenda svog supruga Kanyea Westa s kojim je prije nekoliko tjedana proslavila petu godišnjicu braka. Uski crop top nosila je uz baggy trenirku sive boje koja je ispisana religijskim porukama, iz nedavne 'Church Clothes' kolekcije.

Prošlog siječnja Kim je rodila kćer Chicago, a par je želio dodatno proširiti obitelj. Nakon što su je liječnici upozorili da bi nova trudnoća mogla biti opasna za nju, Kim i Kanye odlučili su se za surogat majku koja je sada rodila njihovo četvrto dijete te je njihova obitelj postala šesteročlana. Na Instagram profilu podijelila je i trenutke s baby showera te napisala da je Psalam 'savršena beba i da je do sada njihovo najmirnije dijete'.

Linker
18. travanj 2024 08:42