Urban Decay
URBAN DECAY

Kultne nijanse sjenila za oči od sada i na noktima

Njihove palete sjenila za oči san su svake šminkerice, a s idealnim nude nijansama na kapcima sada će njihove obožavateljice moći uskladiti i nokte. Lakovi u neutralnim bojama dio su najnovije kolekcije američkog brenda Urban Decay za koje su kreativci te kozmetičke kuće inspiraciju pronašli u svim dosadašnjim "Naked" paletama.

Svaka nijansa iz nove limitirane kolekcije lakova za nokte inspirirana je jednom od ikonskih nijansi iz palete - od tonova spaljene narančaste i "smoky" sive pa sve do šljokičaste boje šampanjca, koja može poslužiti i kao završni premaz na nekoj od drugih nijansi.

"Prije pet godina kreirali smo ekskluzivnu kolekciju Naked Nail Color mini lakova za nokte koji su bili inspirirani omiljenim nijansama originalne Naked palete. S obzirom na to da se radilo o limitiranoj liniji, neke obožavateljice nisu uspjele kupiti svoj primjerak pa su nas molile da ponovimo kolekciju. Samo zbog njih smo ponovno "zaronili" u omiljene nijanse iz naših Naked paleta i stvorili kolekciju od osam sofisticiranih, neutralnih nijansi" - otkrila je Wende Zomnir, osnivačica brenda Urban Decay.

Urban Decay

S obzirom na to da UD Naked palete uživaju kultni status, nema sumnje da će limitirana kolekcija lakova, koji se na urbandecay.com prodaju po cijeni od 10 dolara, nestati u trenu.

Linker
25. travanj 2024 17:58