Novi imidž

Lily Collins isfurala frizuru koja ne stoji svakome: Evo kako nositi popularnu i neobičnu dužinu šiški

Izlaženje iz zone komfora nekada nije loša ideja, a dobar primjer je poznata glumica koja je za potrebe snimanja otkrila svoje ‘drugo ja‘.

Glumicu Lily Collins navikli smo gledati kao ženstvenu trendsetericu kojoj ne padaju na pamet ekstremne promjene imidža. No, za potrebe nove kampanje za brend nakita Cartier, Lily je pomaknula svoje granice i odvažila se zaigrati na kartu seksi buntovnice. Kolekcija nakita Clash de Cartier uspostavlja ravnotežu između klasičnog i ekscentričnog, baš kao i Lily Collins.

U zabavnom videu na Instagramu u početku je vidimo u elegantnoj crnoj haljini s uredno zalizanom punđom, no u sljedećem kadru pojavljuje se Lilyjin drugi "ja" koji je potpuno van njezine zone komfora. Buntovna Lily ovoga puta ima crnu kosu s mikro šiškama, crni mačkasti eyeliner, crnim lakom za nokte i odjevena je u pvc komade. Tko bi rekao da joj ovaj look tako dobro stoji!

Collins je u utorak teasala obožavatelje na Instagramu fotografijom te druge verzije sebe, a mnogi su se tada pitali je li stvarno obojila kosu u crno i napravila šiške. No, čini se da je za potrebe snimanja kampanje stavila periku.

Inače, mikro šiške je krajem 2020. ponovno popularizirala serija 'Damin gambit' i glumica Anya Taylor-Joy kojoj su odlično stajale, no ranije su ih nosile mnoge poznate dame poput Charlize Theron, Lady Gage, Belle Hadid i drugih. Iako ih mnogi izbjegavaju ili za njih nemaju hrabrosti jer im djeluju suviše ekscentrično, mikro šiške su itekako cool, samo je važno obratiti pažnju na vaš tip kose.

Ako imate ravnu kosu, najbolje će vam stajati tupe mikro šiške, no njih će trebati fenirati da bi izgledale uredno. S druge strane, postepeno odrezane mikro šiške možete čak sušiti na zraku i neće im trebati fen frizura. Ove šiške odlično idu uz sve dužine bobova, poludugu kosu i kovrčave frizure.

image

Charlize Theron

JACKIE BROWN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 05:24