Baš joj dobro stoji

Na svoj način proslavila novi uspjeh: Ivana Kindl oduševila novim imidžem i zaradila brojne pohvale

Tijekom svoje glazbene karijere, domaća pjevačica nosila je brojne frizure i boje - od onih standardnih do nešto ‘luđih‘ poput zelene ili ružičaste. Njezin novi singl dao joj je inspiraciju da svoju kosu opet počasti promjenom koju do sada nismo vidjeli.

Pjevačica Ivana Kindl prije nekoliko dana objavila je novi singl 'Bond' kojim je odala počast jednom od najomiljenijih špijuna. A kako svaki uspjeh valja i proslaviti, Ivana je za ovu prigodu napravila proljetni make-over.

Smeđu kosu s plavim pramenovima zamijenila je vibrantnom kombinacijom boja - tirkiznom i žarko ružičastom, popularno zvanom "pink". Ivana se novom frizurom pohvalila i na Instagramu, pritom otkrivši da odlično barata frizerskim kistom, a nova boja oduševila je i njezine pratitelje.

"Novi singl, nova boja kose! Tirkizno roza, moja omiljena kombinacija. Farbala sam se sama, šminkala se sama. Što kažete?", napisala je Ivana ispod fotografije.

Čitajte i: Ivana Kindl ima domaću Bond pjesmu!Otkrila što kod 007 najviše voli: 'Ipak mi je nešto draže od filmova'

Domaća pjevačica je tijekom godina nosila mnoge dužine kose - od duge do kratke, preko undercuta do boba te nije prezala ni eksperimentirati s bojama. U spotu za novi singl zablistala je s dugom kosom zahvaljujući ekstenzijama.

image
Ivana voli eksperimentirati i s bojama i dužinama kose.
DRAGAN MATIĆ/CROPIX
image
Ivana Kindl 2002. nosila je kratku smeđu kosu.
RANKO SUVAR/CROPIX
image
Ivana Kindl 2010. s tamnim bobom.
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX
image
Prije pet godina iznenadila je ružičastim vlasima.
GORAN MEHKEK/CROPIX

Tako smo je mogli vidjeti kao crnku, plavušu, brinetu, s ružičastom kosom ili pak zelenim pramenovima. Koju god boju kose da odabere, Ivani sve stoji jer sve zna nositi.

Ako je i vama potrebna proljetna promjena, 'ukradite' inspiraciju od Ivane i obojite kosu u boju koju nikada niste nosili, možda se iznenadite rezultatom!

Linker
19. travanj 2024 02:10