Veselo i chic

Najpopularnije manikure ovog proljeća: nose se boje u svim kombinacijama

Od nježnih pastela do izražajnih kontrasta, proljetni kolorit poziva na stilske igre s lakovima. Vodeći su trendovi dvobojne kombinacije u colour blocking stilu, ili pak monokromatski stilizirani nokti u profinjenim nijansama.

Ovosezonske hit-boje na noktima nemoguće je previdjeti - izražajne su i pune, zahvaljujući visokoj koncentraciji pigmenata pa već jednim potezom laka nokat bude ravnomjerno i glatko prekriven.

Dolaze u širokom rasponu nijansi, od nježnih pastela do neonskih, a iznenađujuće dobro se mogu spariti već na istom noktu, u originalnoj verziji francuske manikure kojom umjesto klasičnih neutralnih nijansi dominiraju kontrasti. Primjerice, jedna boja prati gornji rub ili pak korijen nokta, dok je ostatak nokta u drugoj boji.


image
SHUTTERSTOCK
image

Kolekcija Essie Spring u sretnim proljetnim bojama, svaki lak 75,90 kn.

PROMO ESSIE

Popularne su i colour blocking kombinacije u kojima se boje izmjenjuju u jednostavnim, geometrijski pravilnim motivima, poput vrlo široke linije što se iscrtava povrh ili duž sredine nokta. Ako pak više volite jednobojno, i na taj način možete si dati maha jer moćno izgledaju i monokromatski stilizirani nokti u profinjenim nijansama cvjetnih latica, vedrog neba, mladog proljetnog zelenila.

Čitajte i: Do uredne manikure u nekoliko koraka: Evo što trebate znati ako odlučite sami skinuti gel s noktiju

image

Pupa Vamp! mirisni lakovi s efektom gela - Brilliant Yellow i Warm Peach, svaki 69,90 kuna.

PROMO PUPA

Boje nisu samo hit sezone kada je riječ o modi, već i o beauty industriji, a upravo su lijepi nokti idealan modni dodatak za svakoga - odlučite li se na jednobojne, žarke, pastelne ili color blocking, vaši su nokti dio tijela koji će ovoga proljeća zasjati posebnim sjajem, a ponuda je prepuna kvalitetnih lakova u svim nijansama.

Linker
16. travanj 2024 18:46