Neja Markičević CROPIX
Proljetna promjena

Ni ona nije odoljela hit frizuri sezone: Iva Šulentić odrezala svoju dugu kosu

Poznata voditeljica zaželjela se promjena pa je na ovogodišnju dodjelu Porina došla s novom frizurom koja je već godinama omiljen izbor mnogih žena. Iako dugu kosu nosi već neko vrijeme, nije odoljela popularnom bobu.

S dolaskom proljeća lakše se odlučujemo na neke promjene poput nove frizure. Ove sezone ponovno je popularan bob kojem nije odoljela ni poznata hrvatska voditeljica Iva Šulentić (35). Dodjeli prestižne nagrade Porin u Rijeci vodila je s novom frizurom koja se odlično uklopila u njezina dva outfita.

Facebook Porin

Ponekad se teško odlučiti na skraćivanje kose, no Iva se očito zaželjela promjena. Iako joj duga kosa odlično stoji, ravni, blago uvijeni bob sa šiškama dao joj je dozu svježine.

Porin Facebook

Osim frizure, Iva je iznenadila odabirom haljina hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana. U haljini s korzetom i perjem podsjetila je na glumicu Natalie Portman u filmu Crni Labud, dok je duža, poluprozirna haljina odavala također ekstravagantan, ali nešto elegantniji dojam.

Porin Facebook

Inače, Ivu od 12. godine gledamo na malim ekranima,a prije dvije godine voditeljica je nakon četiri godine veze uplovila u bračnu luku s doktorom psihologije Igorom Mikloušićem. Zavjete su izmijenili u crkvi Sv. Franje Ksaverskog u Zagrebu, a slavlje je održano u galeriji Lauba.

Linker
21. travanj 2024 22:24