Foto: Darko Tomas / CROPIX / CROPIX
GDJE JOJ JE KRAJ

Nova kuća, novi posao, a sada još jedna velika promjena Doris Pinčić Rogoznice

Kako bi spremno ušla u jesen, poznata glumica i voditeljica iznenadila je prijatelje i fanove još jednom promjenom kojom je izmamila hrpu pozitivnih komentara. Nakon što je kupila kuću i dala otkaz na radiju, svojoj kosi dala je osvježeni, razigrani štih.

Jesen je za domaću glumicu i voditeljicu Doris Pinčić (30) počela vrlo uzbudljivo. Nakon što je promijenila posao i kupila kuću, odlučila se na još jednu promjenu i to estetske prirode. Doris je prethodnih godina najčešće nosila ženstvene, blage valove ili običan, pomalo nemaran bob, ali u jesen je očito željela ući osvježena pa je glavu ukrasila razigranim kovrčama.

Fotografiju nove frizure podijelila je i na Instagramu koja je odmah skupila hrpu lajkova i pozitivnih komentara poput 'vrh od frizure', 'super ti stoji' i sličnih. Doris do sada nismo imali prilike vidjeti s kovrčama, osim u seriji "Larinom izboru", kada je nosila nešto dužu kosu. Kovrče su za Doris bile pun pogodak jer su još bolje istaknule njezinu boju kose u medenoj nijansi.

Doris je sa suprugom, glazbenikom Borisom, s kojim ima kćer Gitu i sina Donata, u rujnu proslavila šestu godišnjicu braka i to na vrlo originalan način - par se uselio u novi zajednički dom u okolici Zagreba koji su uspjeli kupiti bez kredita, a Boris je jedan trenutak iz njihove nove kuhinje podijelio i na Instagramu.

Inače, Doris je nedavno dala otkaz na Narodnom radiju na kojem je bila dugih sedam godina te se zadnjeg radnog dana teška u eteru teška srca oprostila sa slušateljima i prijateljima s radija, a pustila je i suzu. "Balzamirala sam osjećaje. Toliko sam već plakala da se ne želim ponavljati, odradit ću to doma", poručila je Doris koja se sada posvetila svom projektu 'Kuhinja babe Eve', gdje s pratiteljima dijeli recepte i kulinarske vještine.

"Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlučila sam da je vrijeme za neki novi put… Tijekom svog ovog vremena u našoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana. Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da ću ja zauvijek biti najvjerniji slušatelj i obožavatelj onog što ide u kategoriju #najboljadomaćaglazba. Imam lijepe ideje i planove za budućnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pišem o svemu. Za sada, do slušanja! P.S. Ne zaboravite kad se sretnemo zapjevati iz sveg glasa "Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoooooj", napisala je emotivna voditeljica.

Linker
17. travanj 2024 00:50