Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
UZ SVE MILIJUNE

Oskarovka Helen Mirren iznenadila izjavom da se sama šiša

Tijekom emisije This Morning, 73-godišnja zvijezda odala je neke svoje beauty rutine koje su mnoge itekako iznenadile

"Nerijetko se šišam sama tako da ne idem prečesto po salonima", rekla je poznata glumica Helen Mirren (73) koja nerijetko nakon tog izleta traži pomoć svojih frizera.

"Samo kažem Stefanu da će možda morati malo popraviti jer sam koristila kuhinjske škare. Jednostavno ne mogu podnijeti ići kod frizera svakih šest tjedana, možda mi je prihvatljivo otići jednom godišnje. Ponekad takvu odluku donesem jutro prije crvenog tepiha", dobacila je Helen koja je postala ambasador L’Oréala prije nekoliko godina, ali zvijezda serije "Katarina Velika" dodaje da ima problema s današnjim standardima ljepote.

Životni savjet koji je dala u emisije je neodoljiv. "Moj savjet je da budete radoznali i pokazujete interes za druge ljude. Nemojte stalno misliti na sebe. Dajte svoju pažnju drugim ljudima i to će vas učiniti prekrasnima u mnogim važnijim oblicima", objasnila je.

Britanska dama, kojoj je titulu prije desetak godina dodijelila kraljica Elizabeta II., obožava nositi haljine zvonolikog kroja u bojama. L. K. Bennett i Jenny Packham su joj omiljeni dizajneri, no s obzirom na to da je nedavno izjavila kako istu kreaciju nekoliko puta nosi u javnosti, pojedini dizajneri izjasnili su se da joj više neće davati haljine.

Helen Mirren
'Aladdin' film premiere, Arrivals, El Capitan Theatre, Los Angeles, USA - 21 May 2019, Image: 435451082, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial

Linker
19. travanj 2024 18:06