TRI NIJANSE PLAVE

Ovosezonski hit: Poznate dame koje diktiraju trendove najavile su tri najpopularnije boje kose ove jeseni!

Ako vam je dosadila trenutna boja kose, možda je vrijeme da ju osvježite jesenskim hitom - jednom od tri nijanse plave s kojima ne možete pogriješiti.

Ovosezonska hit boja kose definitivno je plava, ako je vjerovati svjetski poznatim damama i njihovim stilistima koji diktiraju trendove.

Savršen spoj pepeljasto plave i platinastih pramenova

image
MIKE COPPOLA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Poznata brineta, glumica Hailee Steinfeld na ovogodišnjoj Met Gali se pojavila s ledeno-plavom bob frizurom, a glazbenica Addison Rae prirodno smeđu boju kose ukrasila je platinastim nitima, baš poput Khloe Kardashian koja se vratila toj popularnoj boji obojivši kosu u pepeljasto plavu s platinastim pramenovima.

Čitajte i: Toniranje kose ili trajna boja? Evo u čemu je razlika, koje su prednosti tonera i boja i kada se odlučiti za koju opciju

Medeni tonovi po uzoru na 70-e

Osim platinasto plave i zlatni "medeni tonovi" ove će jeseni biti posebno popularni po uzoru na poznate plavuše iz 70-ih, slažu se stilisti i frizeri iz čijih salona sve češće izlaze dame s ovom, toplom nijansom plave.

Čitajte i: Često zaboravljamo, a nužno je za zdravu i sjajnu kosu: Ovo su tri jednostavna prirodna ‘recepta‘ za piling tjemena

Baby blond

image
Pamela Anderson.
SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Među trendove se ove godine vraća i frizura kakvu je Pamela Anderson nosila u 90-ima - svijetlo plava s bisernim tonovima između tople blond i ledeno plave boje. Prema tome, narednih mjeseci ne možete pogriješiti niti s baby blond nijansom s nešto dubljim podtonom korijena koji izgleda mladenački i prirodno, ali ne posve platinasto.

Linker
19. travanj 2024 10:49