Nitko ovo nije očekivao

Potpuno novi čovjek! Sin Liz Hurley šokirao obožavatelje novim izgledom, malo tko bi ga prepoznao

Slavni maneken Damian Hurley, kojeg često uspoređuju s njegovom slavnom majkom, uspio je fanovima slomiti srce, no, srećom, brzo je ispravio ‘grešku‘.

Otkako se počeo baviti manekenstvom, Damian Hurley, sin glumice Elizabeth Hurley, stalno je pod povećalom javnosti. Mnogi ga uspoređuju s majkom jer s dugom kosom nevjerojatno nalikuje na nju. Damian iskače iz okvira muške ljepote jer izgleda pomalo androgeno, zbog čega lako glumi ženu u modnim kampanjama.

Damian je prošlog ljeta snimio svoju drugu kampanju za beauty brend Pat McGrath, a u promotivnom videu pojavljuje se s poznatim modelom Irinom Shayk. Senzualni video u kojem Irina nježno dodiruje 18-godišnjeg Damiana izazvao je hrpu komentara oduševljenja, kako njegovih fanova, tako i obožavatelja Elizabeth Hurley.

No, posljednjom objavom na Instagramu šokirao je obožavatelje. Naime, Damian je na fotografiji osvanuo ćelav, što je izazvalo duboko razočaranje njegovih pratitelja jer nisu očekivali da će odrezati svoj zaštitni znak. Ipak, priznao je da je riječ o optičkoj iluziji.

"Ajme, tako vas volim. Hahaha, ne, nisam ćelav, ovo je samo prostetička maska za jedan projekt. Hvala vam za simpa komentare i brigu, sada razmišljam da se uistinu ošišam", napisao je Damian ispod fotografije koja je slomila mnoga srca.

Elizabeth je Damiana dobila iz bivše veze s pokojnim Steveom Bingom te je jako ponosna na svog sina, što on također ističe kao ključ njegovog uspjeha. Za Damiana kažu da ima taj nužni "X faktor" koji je potreban u svijetu mode i ljepote i zbog kojeg se ističe među drugima. Taj faktor prepoznao je slavni američki modni fotograf Steven Meisel s kojim je 2019. potpisao ekskluzivan ugovor.

Izgubio oca

Krajem lipnja prošle godine, obitelj je zadesila tragedija - Damianov otac Steve Bing počinio je samoubojstvo, bacivši se sa zgrade i iza sebe osim sina ostavio i kćer Kiru. I Elizabeth i Damian bili su šokirani njegovim potezom, a sin je nakon očeve tragične smrti oglasio riječima:

"Zahvaljujem od srca, svima koji su mi se javili nakon tragične vijesti. Pokušavam odgovoriti na što više poruka, ali molim vas znajte da ću se uvijek sjećati vaše ljubaznosti. Ovo je vrlo čudno i zbunjujuće vrijeme i neizmjerno sam zahvalan što sam okružen svojom fenomenalnom obitelji i prijateljima", napisao je na društvenim mrežama. Inače, Elizabeth i Steve prekinuli su prije Damianovog rođenja, a on ga je priznao tek nakon testa utvrđivanja očinstva.

Linker
23. travanj 2024 10:48