Profimedia, Mega Agency
Novi rez

Reese Witherspoon odrezala svoj zaštitni znak: Oprostila se od plavih uvojaka i pohvalila novim rezom

Ako ste se ovoga proljeća zaželjeli promjena, ugledajte se na slavne dame koje su u novu sezonu ušle s najpoželjnijom frizurom ove godine - bobom. Reese Witherspoon ošišala je svoj zaštitni znak i odlično osvježila lice pa vam može poslužiti kao inspiracija.

Proljeće i ljeto pravo su vrijeme za osvježenje u obliku nove frizure, a ovoj promjeni podliježu i slavne dame. Jedna od njih je i poznata 'plavuša s Harvarda' Reese Witherspoon (43) koja se svojom novom frizurom pohvalila na Instagramu.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 21:  Actor Reese Witherspoon attends the 24th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 21, 2018 in Los Angeles, California. 27522_017  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Getty Images

Iako poznata po dugim plavim uvojcima koji su postali njezin zaštitni znak, odlučila je odrezati ih i pridružiti se mnogim kolegicama koje su već u pogledu frizure spremne za ljeto. Zvijezda serije "Big Little Lies" podlegla je najpopularnijem trendu u svijetu frizura ove godine, ali i prošlih sezona - jednostavnom, ali vrckavom bobu.

Dužina do ramena odlično stoji njezinom srcolikom licu, a za sve je zaslužna stilistica Lona Vigi. Zabavna i simpatična kakva je i inače, na Instagramu je podijelila "bumerang" ispod kojeg je napisala: "Hvala za moju novu ljetnu frizuru". Osim Reese, za bob su se odlučile i glumica Natalie Portman, pjevačica i glumica Demi Lovato, kao i reality zvijezda Kim Kardashian. Umjesto valova, Kim je izabrala ravni, pravilni bob s efektom "staklene kose", iako se šuška da Kim stalno nosi ekstenzije pa se je može često vidjeti s potpuno različitim frizurama.

*EXCLUSIVE* Calabasas, CA  - Kim Kardashian, Khloe Kardashian, and Scott Disick depart after lunch together at Plata Taqueria & Cantina in Calabasas while filming for KUWTK.

BACKGRID USA 28 MAY 2019, Image: 438755989, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Ako ste se zaželjeli promjene, s bobom rijetko možete pogriješiti jer je prilagodljiv svakom obliku lica. Ovalno lice najzahvalnije je za sve dužine, bila ona ekstremno kratka ili nešto duža, ravna ili valovita, sa šiškama ili bez. Ženama s okruglim licem najbolje stoji bob do brade, jednake dužine s obje strane. Dobar izbor je i duži, valoviti bob sa šiškama sa strane koje će izbalansirati vaš oblik lica.

Natalie Portman
WE Day California, Arrivals, The Forum, Los Angeles, USA - 25 Apr 2019, Image: 428356067, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Srcolikim licima poput onog Reese Witherspoon odgovaraju dužine do ramena u kombinaciji s ravnim šiškama koje će pokriti visoko, naglašeno čelo. Ako imate četvrtasto lice, odaberite bob rezan malo ispod ili malo iznad linije brade. Obje opcije su dobre jer će "omekšati" grublje crte lica, a odlično će vam stajati i lagani valovi.

Linker
20. travanj 2024 10:08