Kao na početku

Rozgu pratitelji mole da ponovi svoj ‘mokri‘ izgled koji je neke od njezinih pratitelja bacio u ekstazu!

Splitska pjevačica u zadnje je vrijeme savršeno isfenirane valove u kosi često znala zamijeniti pomalo divljom frizurom - nekada veoma popularnim ‘wet‘ kovrčama - za kakvim je posezala i na početku karijere.

Od početka godine nema boljeg trenutka za uvođenje određenih promjena, pa makar i stilskih, a tom se životnom filozofijom poslužila i Jelena Rozga. Najpopularnija domaća plavuša, nakon dugo vremena, odlučila se na promjenu frizure i svoje je njegovane valove zamijenila "mokrim” kovrčama. Novi izgled prvi je put predstavila krajem prosinca, na promociji njezinog novog hita „ Ti i ja” kojeg izvodi u duetu sa srpskim glazbenikom Sašom Matićem. Video u kojem Jelena s novom frizurom pjeva sa Sašom pogledalo je skoro 200 tisuća ljudi, a neki su u šali napisali da im je upravo ona najljepši dio pjesme.

"Cure, ugledajte se na Jelenu. Ona je savršenstvo”, rezimirao je jedan Rozgin obožavatelj, aludirajući na njezin izgled.

Čitajte i: Suze zbog posebnog muškarca: Jelena Rozga otkrila tko ju je uspio rasplakati nakon dugih 25 godina

Za Rozginu seksi frizuru zaslužan je zagrebački salon Franić, koji i inače brine o vlasima popularne pjevačice koja je svojedobno bila zaštitno lice boja za kosu Garnier francuske kuće L'Oreal. Otkako je 2015. s kozmetičkim gigantom potpisala dvogodišnji ugovor, lijepa je Splićanka uglavnom imala istu frizuru – ili pomno ispeglanu kosu ili trendovske valove. No, na početku karijere često je znala "furati” upravo mokre kovrče, koje su sada oduševile njezine pratitelj, te su joj poručili da bi mogla ponoviti izdanje s promocije pjesme "Ti i ja”.

Zbog nedavnog Rozginog stilskog eksperimenta mnogi su pomislili da se nešto uzbudljivo događa na njezinom ljubavnom planu budući da se kaže kako žene mijenjaju frizuru kad imaju novog muškarca. No, ako je suditi po njezinim nedavnim izjavama na tu temu, nakon raskida s violončelistom Stjepanom Hauserom, nije ozbiljnije ljubila. A da je s 44. godine ispunjena i sretna i solo, priznala je i u velikom intervjuu za magazin Gloria lanjskog travnja.

Koliko god se Jelena voli poigravati s načinima češljanja i stiliziranjem frizure, toliko je godinama vjerna platinasto plavoj boji svoje kose i duljini kose koja seže barem do ramena.

image

Ovog ljeta u svom Splitu.

SASA BURIC/CROPIX
image

Na dodjeli porina 2017.

SASA BURIC/CROPIX
image

Početkom 2020.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX
Linker
18. travanj 2024 13:19