Bauer-Griffin / SplashNews.com
USUDITE SE

'Staklena kosa' novi je beauty trend koji obožavaju slavne cure

Hit frizura koja je zaludjela trendseterice nostalgičan je spoj razdoblja devedesetih i dvijetisućitih godina u kojima je bilo moderno ispeglati kosu, otkriti vrat i počešljati se na razdjeljak po sredini.

Davno zaboravljena pegla za kosu i proizvodi za sjaj ponovno su u modi, barem ako je vjerovati beauty stilisti celebrity dama koje nadmeću trendove.

Zbog Kim Kardashian i Dua Lipe žene su nakon dugog vremena poželjele stati 'pod škare' svojih frizera i zatražiti frizuru koja se ne može skupiti ni u rep.

Instagram

Kratki ravni bob apsolutni je hit godine, a zbog zrcalnog efekta koji stvara na kosi, na beauty portalima dobio je nadimak 'glass hair', odnosno 'staklena kosa'.

EXCLUSIVE: Kim Kardashian channels Barbarella on a night out with husband Kanye West in LA.

Kim donned the revealing futuristic outfit as the couple attended an event for fashion photographer Marcus Hyde in Los Angeles, CA.

Pictured: KIM KARDASHIAN,KIM KARDASHIAN WEST,KANYE WEST
Ref: SPL5012917 280718 EXCLUSIVE
Picture by: SPW / SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights
SPW / SplashNews.com

Frizuru u kojoj se može vidjeti odraz obožavaju i Lucy Hale, Jourdan Dunn i Bella Hadid, a premda do izražaja najbolje dolazi na tamnoj kosi, jednako dobro pristaje i plavušama, što su dokazale Hailey Baldwin i Kylie Jenner.

Instagram

Kod ravnog boba najvažniji je oštri rez - kosa mora biti skraćena bez greške, jer će se svaka pogreška vidjeti iz aviona, a ako žudite za ovakvom frizurom, zaboravite na prirodno sušenje.

Instagram

Za postizanje gotovo nestvarnog sjaja, feniranje četkom iznimno je važno, baš kao i korištenje kozmetičkih proizvoda koji osiguravaju gotovo vlažan efekt.

Instagram

Linker
14. travanj 2024 12:50