Izgubio seksipil?

‘Što ti se dogodilo?‘: Pobjednik Eurosonga šokirao promjenom izgleda, priznajemo da mu to nije trebalo

Osim crne olovke za oči, bujna kosa jedan je od zaštitnih znakova mladog talijanskog rokera koji se proslavio pobjedom njegova benda na ovogodišnjem Eurosongu. No, stari imidž očito mu je dosadio.

Talijanski pjevač Damiano David iz benda Maneskin zaludio je mnoge žene i muškarce diljem svijeta. Njegov šarm, nastup, talent, zarazna energija i očiti seksipil bili su dovoljni da ovaj 22-godišnji Talijan postane seks simbol nove generacije. U samo nekoliko dana uspio je skupiti oko četiri milijuna pratitelja na Instagramu, više od nekih poznatijih lica kojima je za to trebalo i nekoliko godina.

Osim prodornog pogleda, neobičnog stila koji pomiče granice i držanja "zločestog dečka", Damiano je posebnu pažnju privlačio i svojom bujnom kosom. No, ovih dana odlučio se na drastičnu promjenu imidža - svoju dužu kosu skratio je sa strane i ostavio šiške.

Čitajte i: Na koga vas podsjeća Damiano David? Internet zaludjela neobična usporedba seksi rokera i slavne princeze

Međutim, ova promjena je razočarala mnoge njegove fanove koji su mu poručili da to nije trebao napraviti. "Što se dogodilo s kosom?" "Damiano, kakva ti je to kosa?", "Damiano se ošišao, umrijet ću", bili su neki od komentara ispod fotografije na službenom Instagram profilu benda Maneskin.

Mogli bi reći da je na svakome odluka kako će izgledati, odnosno kako će se ošišati, ali nam još uvijek nije jasno zašto muškarci imaju potrebu uništiti ono što im dobro stoji, u ovom slučaju poludugu kosicu koja pada sa svake strane lica. Naravno, neki od njih odu pod škare zbog toga što počinju gubiti kosu, no čini se da to s Damianom nije slučaj.

Bili bi preoštri kada bismo rekli da je Damiano zbog ovog poteza malo izgubio na seksipilu, ali čvrsto stojimo iza stava da mu ovaj nespretan rez definitivno nije trebao.

Čitajte i: Četiri godine ljubi ovu ljepoticu: Damiano David u privatnom životu sušta je suprotnost onome što radi na pozornici

Poluduga kosa mu je najbolje stajala, a čak se mnogi ne bi bunili ni da ju je počeo ponovno puštati na dužinu do ramena kakvu je nosio do unazad godinu dana. Bilo kako bilo, Damiano sigurno neće drastično početi gubiti interes obožavateljica i obožavatelja jer je ovaj šarmantan mladić prvenstveno talentirani glazbenik i zabavljač koji će tijekom godina još bezbroj puta promijeniti imidž. Baš nas zanima što nam sljedeće sprema!

Linker
20. travanj 2024 04:09