ŠTITI I OBNAVLJA

Šveđanke dobro znaju tajnu zdrave i bujne kose, ona je samo jedan sastojak daleko!

Keratin je jedan od najvažnijih proteina koji se prirodno nalazi u vašoj kosi. Esencijalni protein pomaže vam u njezi vaše kose ispunjavajući ispucale, suhe i oštećene folikule

Lijepa i bujna kosa je ideal koji svaka žena želi postići, no postoje brojni faktori koji svakodnevno rade štetu zdravim uvojcima. Suh zrak, hladna voda, jaki vjetrovi i sušenje fenom su samo neki vanjski utjecaji koji oduzimaju sjaj našoj kosi, zbog čega se često nađemo u nađemo u potrazi za savršenim proizvodom koji će pomoći našoj kosi da izgleda kao na stranicama poznatih svjetskih salona, no jedno je sigurno, kako bi postigli savršen izgled kose, potrebno je početi od temelja.

Svaka vlas na našem tjemenu sastoji se od korijena i vlasi, a korijen se nalazi unutar folikula i za vrijeme rasta se stvara keratin koji daje čvrstoću vlasima. Kosa, kao i koža, ima potrebu da se hrani kako bi rasla i razvijala se, a isto tako je našem tjemenu i dlaci potrebno nekoliko enzima kako bi se ubrzao rast kose. Jedan od najvažnijih enzima za obnovu vlasišta je keratin koji je glavni sastojak svjetskih hit proizvoda za obnovu kose, švedskog Hårkontroll-a.

Keratin je jedan od najvažnijih proteina koji se prirodno nalazi u vašoj kosi. Esencijalni protein pomaže vam u njezi vaše kose ispunjavajući ispucale, suhe i oštećene folikule. Prema stručnjacima za kosu, keratin nije propustan i igra presudnu ulogu u stvaranju zaštitnog sloja na kosi. Kada vaša kosa ne stvara odgovarajuću količinu keratina, ona pati i loša njega može rezultirati gubitkom kose. Postoji niz tretmana za njegu kose koji sadrže ovaj esencijalni protein, a koji nam je potreban ne samo kako bismo popravili oštećenu kosu, već i spriječili buduću štetu. Upravo, liječenje keratinom i proizvodima za njegu kose i vlasišta, mogu imati ogroman utjecaj na zdravlje vaše kose čineći je sjajnijom i zdravijom, a Hårkontroll nudi cijelu liniju proizvoda namijenjenih zdravlju i ljepoti kose izvana i iznutra jer prekrasna, duga i bujna kosa započinje od zdravlja njenog korijena.

image
HARKONTROLL

HÅRKONTROLL BOOST dodatak prehrani

Dodatak prehrani koji sprječava opadanje kose i potiče rast kose, idealan onda kada Vašoj kosi treba veća doza keratina. Hårkontroll Boost sadrži jedinstven i visoko topiv patentirani ekstrakt keratina koji se veže za prirodni keratin u folikulu vlasi i ima sposobnost revitalizacije oštećene kose te sprječava gubitak kose. Djelovanje Hårkontroll Boosta klinički je dokazano a rezultat je smanjen gubitak i lomljivost kose. Posebno je razvijen kako bi osigurao ključnu prehranu za kosu i nokte te sadrži biotin, cink i selen koji pridonose održavanju zdrave kose i noktiju te bakar koji pomaže u očuvanju prirodnog pigmenta kose. Sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogatog silicijevim dioksidom te proso, jednu od najzdravijih žitarica.

image
HARKONTROLL

HÅRKONTROLL ORIGINAL dodatak prehrani

Radi se o dodatku prehrani koji je posebno razvijen kako bi osigurao ključnu prehranu za kosu i nokte. Hårkontroll Original osim biotina, cinka i selena sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogatog silicijevim dioksidom te proso, jednu od najzdravijih žitarica. U jednom proizvodu dobiti će te dnevnu dozu nutrijenata koji će kosu učiniti sjajnijom, jačom i bujnijom. Korijen crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti, boji, obliku i snazi vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga može biti korisno povremeno nadopuniti svoju prehranu posebnim dodacima.

image
HARKONTROLL

HÅRKONTROLL ŠAMPON & REGENERATOR ZA HIDRATACIJU I OPORAVAK KOSE

Hidratizirajući i obnavljajući šampon te regenerator intenzivno njeguju sve tipove kose. Ksilitol i laktitol uravnotežuju i obnavljaju, alantoin štiti kosu, ricinusovo ulje djeluje stimulirajuće dok pantenol provitamin B5 jača kosu i pomaže joj vratiti prirodnu mekoću i sjaj. Proizvodi daju punoću i sjaj kosi te je maksimalno hidratiziraju prilikom i nakon pranja, uklanjaju masnoću s vlasišta te dodatno umiruju i štite vlasište, što ih čini idealnom njegom kod osjetljivog vlasišta, dermatitisa i alergija. Ne sadrži parabene, silikone ni SLS.

image
HARKONTROLL

HÅRKONTROLL MASKA ZA INTENZIVNU I DUBINSKU HIDRATACIJU

Hårkontroll maska za intenzivnu i dubinsku hidrataciju je ljekovita maska s regenerirajućim biljnim ekstraktima koji iznova vlaže i pomažu kosi da vrati svoju prirodnu mekoću i sjaj te štite i umiruju osjetljivo vlasište. Djeluje na statičnu kosu te čini kosu svježom, daje joj punoću i sjaj. Shea maslac odgovoran je za sjaj i poletnost kose, arganovo i ricinusovo ulje stimuliraju folikul kose te njeguju kosu, alantoin umiruje nadražena vlasišta, a fitantriol i pantenol kosi pružaju zaštitu i dodatnu hidrataciju. Maska djeluje protiv neukrotive, ali i statične kose.
Proizvode možete pronaći u svim boljim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama ili web shopu www.harkontroll.hr. Za više informacija javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili besplatni broj telefona 0800 200 091.

Linker
16. travanj 2024 08:18