leave in proizvodi

U nju se kune i Khloe Kardashian! Revolucionarna maska za kosu stigla na hrvatsko tržište

Maske za kosu većinom pomažu kod blago oštećenih vrhova te kao prevencija za njihovo pucanje. K18 Hair predstavlja revoluciju u njezi kose koja oštećene i suhe vrhove vraća u život u 4 minute.

Svaka je žena barem jednom u životu pomislila koliko bi bilo dobro kada bi postojao čarobni štapić kojim će se ispucani vrhovi kose pretvoriti u zdrave, hidratizirane i glatke. U moru maski za kosu, šampona i tretmana, najboljim se uvijek pokazalo šišanje. Ipak, proizvod o kojem beauty svijet bruji - K18 Hair predstavlja revoluciju u tretiranju kose, vraćajući ispucalim vrhovima prvobitni sjaj i čvrstoću.

image
PROMO

Za razliku od većine proizvoda za kosu, K18 nije nastao u laboratoriju, već je stvoren računalnim putem. Opsežna istraživanja rezultirala su proizvodima koji garantiraju oporavak i obnovu oštećene kose pomoću molekularne tehnologije.

image
PROMO

Riječ je o leave-in proizvodima koji se ne ispiru, a K18 Hair trenutno dolazi u dva oblika - kao maska za kosu i kao sprej. Osim za profesionalnu uporabu, maska koja u 4 minute kosu vraća u život, namijenjena je i kućnoj upotrebi.

image
PROMO

Čitajte i: Nova njega i dobri, stari recepti: Prirodni načini na koje možete doći do guste i čvrste kose

K18 Hair dobitnik je brojnih nagrada za izvrsnost, od kojih se ističu Elle 2020 Future of Beauty Awards, kada je proglašen jednim od najuzbudljivijih i najinovativnijih proizvoda u kategoriji proizvoda za kosu, potom The Refinery29 Beauty Innovator Award te New Beauty Innovation Award Winner, kao pobjednik na području inovacija.

image
PROMO

Obožavaju ga priznati frizeri i stilisti, ali i brojni svjetskih celebrityji, među kojima je i Khloe Kardashian koja se kune u njegovu učinkovitost.

image
PROMO

K18 Hair može se nabaviti putem službenog webshopa.

Također, zasad je ekskluzivno dostupan u frizerskim salonima Raptur Hair and Beauty (Dunjevac 2, Sv. Duh, Zagreb) i Hair Saloon Infinity (Ulica Drage Stipca 2, Zagreb)

Linker
08. travanj 2024 14:22